Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Opzeggen verenigingslidmaatschap

De KNSB is blij met elke vereniging die lid is van de KNSB. Mede dankzij jullie en alle andere verenigingen beleven heel veel kinderen en volwassenen plezier aan het schaatsen en inlineskaten. Natuurlijk vinden wij het jammer als jouw vereniging of stichting overweegt om het lidmaatschap bij de KNSB op te zeggen. We hopen dat je in dat geval contact met ons opneemt zodat we samen kunnen bespreken waarom je wilt opzeggen en hoe we jullie eventueel als lid kunnen behouden. Heb je twijfels of vragen over het lidmaatschap neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Opzeggen verenigings- of buitengewoon lidmaatschap
Het lidmaatschap van de KNSB kan op twee momenten worden opgezegd door de vereniging of stichting:

Opzegging van het verenigings- of buitengewoon lidmaatschap kan schriftelijk of via e-mail aan [email protected]. Jullie ontvangen een bevestiging van ontvangst van jullie bericht.

Let op: opzeggen bij het KNSB geldt niet als opzegging bij het gewest maar slechts als opzegging van het KNSB bondslidmaatschap. Een opzegging bij het gewest geldt niet als opzegging bij de bond.

Opzeggen lidmaatschap
Wil jij je af te melden als lid van de vereniging? Neem dan contact op met jouw vereniging. De vereniging meldt jou vervolgens af als lid van de KNSB.

Opzeggen wedstrijdlicentie
Je hoeft je wedstrijdlicentie niet op te zeggen. Je wedstrijdlicentie eindigt automatisch wanneer de einddatum verstreken is of wanneer jij afgemeld bent als lid van jouw vereniging.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?