Sponsoren en partners

KNSB - Infographic - Sponsorship (1920x1080px)

Een mooie kans voor je organisatie of merk!

Ieder kind dat in Nederland opgroeit, leert fietsen, zwemmen en … schaatsen. Dat zit immers in het DNA van de Nederlandse samenleving.

Schaatsen is dan ook de sport die in de top 3 staat van meeste interesse in sporten. We kijken er graag naar én we doen het graag zelf. Iedere winter verheugen 6 miljoen schaatsfans zich om op natuurijs te kunnen gaan schaatsen en jaarlijks bezoeken 75.000 schaatsfans Thialf om te genieten van NK’s, EK of WK.

Hét schaats- en inlineskate platform schaatsen.nl heeft ruim 2,8 miljoen bezoekers per jaar en totaal ruim 13.500.000 pageviews per jaar. In een winter met natuurijs en een Olympisch jaar 500.000 extra bezoekers en ruim 2,5 tot 2,8 miljoen extra paginaweergaven. Met 110.000 geregistreerde schaatsfans en de social media accounts bereiken we vele mensen.

Er zijn vele mogelijkheden om jouw organisatie of merk te associëren met het schaatsen. Afhankelijk van de doelgroepen en doelstellingen gaan wij graag in gesprek om te kijken welke discipline (langebaan, marathon, shorttrack, kunstschaatsen en inlineskaten) het beste bij je organisatie of merk past.

Van topsport, talentontwikkeling tot sportparticipatie. Dit is altijd maatwerk. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor online activatie op ons fanplatform Schaatsen.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via Anouk Kuiper. Graag vertellen wij je meer over de kansen die onze disciplines jouw organisatie of merk kunnen bieden.