Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

Ik wil een opleiding volgen

Trainer niveau 1

Wil je graag assisteren bij trainingen? Volg dan de niveau 1 opleiding, waarbij je leert hoe je op een leuke en speelse manier (FUN) kunt assisteren bij trainingen en activiteiten.

Ik wil meer weten

Trainer-coach niveau 2

Wil jij de basisvaardigheden leren om training te geven en goed de techniek aan te leren aan beginnende sporters? Volg dan de niveau 2 opleiding.

Ik wil meer weten

Instructeur niveau 2

Wil jij de basisvaardigheden leren om op een leuke en verantwoorde wijze les te geven beginnende sporters? Volg dan de instructeur 2 opleiding.

Ik wil meer weten

Trainer-coach niveau 3

Wil jij zelfstandig training geven en trainingsplannen opstellen voor (wedstrijd)rijders of ervaren rijders? Volg dan de trainersopleiding niveau 3.

Ik wil meer weten

Trainer-coach niveau 4

Werk je of wil je werken met getalenteerde, geselecteerde sporters die in de top van het Nederlandse schaatsen of inlineskaten actief zijn? Volg dan de ST-4 opleiding

Ik wil meer weten

Jurylid

Draag jij een steentje bij aan de wedstrijdsport en vind je het leuk om alles te weten of regels en reglementen? Volg dan de opleiding tot basis jury!

Ik wil meer weten

Scheidsrechter 3

Ben je in het bezit van een basis jury opleiding en vind je het leuk om leiding te geven? Volg dan de opleiding tot regionaal scheidsrechter

Ik wil meer weten

Scheidsrechter 4 nationaal

Heb je de opleiding regionaal scheidsrechter afgerond en wil je een stap zetten? Volg dan de opleiding tot nationaal scheidsrechter.

Ik wil meer weten

Starter niveau 2 en niveau 3

Ben je in het bezit van een basis jury opleiding en lijkt jou het leuk om rijders in het startblok weg te schieten? Volg dan de opleiding tot regionaal starter.

Ik wil meer weten

Starter 4 nationaal

Heb je ook de opleiding regionaal starter afgerond en wil je een stap hoger? Volg dan de opleiding tot nationaal starter.

Ik wil meer weten

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?