Ik wil een opleiding volgen

06 By Focus by Hanneke  20201229

Trainer 1

Wil je graag assisteren bij trainingen? Volg dan de niveau 1 opleiding, waarbij je leert hoe je op een leuke en speelse manier (FUN) kunt assisteren bij trainingen en activiteiten.

trainer niveau 2

Trainer-coach 2

Wil jij de basisvaardigheden leren om les te geven en goed de techniek aan te leren aan beginnende sporters? Volg dan de niveau 2 opleiding.

Jeugdschaatsen Amsterdam 13-4

Instructeur 2

Wil jij de basisvaardigheden leren om een leuke en verantwoorde wijze les te geven aan beginnende sporters? Volg dan de instructeur niveau 2 opleiding.

04 KNSB Beeldbank IJVL  23112023 (1)

Trainer-coach 3

Wil jij zelfstandig training geven en trainingsplannen opstellen voor (wedstrijd)rijders of ervaren rijders? Volg dan de trainersopleiding niveau 3.

trainer niveau 4

Trainer-coach 4

Werk je of wil je werken met getalenteerde, geselecteerde sporters die in de top van het Nederlands schaatsen of inlineskaten actief zijn? Volg dan de Trainer-coach niveau 4 opleiding.

Jury

Jurylid

Draag jij een steentje bij aan de wedstrijdsport en vind je het leuk om alles te weten over de regels en reglementen? Volg dan de opleiding tot basis jury!

by_wout_thialf17213

Scheidsrechter 3

Ben je in bezit van een basis jury opleiding en vind je het leuk om leiding te geven? Volg dan de opleiding tot regionaal scheidsrechter.

nationaal scheidsrechter

Scheidsrechter 4

Heb je de opleiding regionaal scheidsrechter afgerond en wil je een stap zetten? Volg dan de opleiding tot nationaal scheidsrechter.

starter niveau 2 en 3

Starter 2 en 3

Ben je in bezit van een basis jury opleiding en lijkt jou het leuk om rijders in het startblok weg te schieten? Volg dan de opleiding tot regionaal starter.

thialf0233a

Starter 4

Heb je ook de opleiding regionaal starter afgerond en wil je een stap hoger? Volg dan de opleiding tot nationaal starter.

natuurijsmeester

Natuurijsmeester

Krijg je kippenvel als het gaat vriezen? Schaats jij graag op natuurijs en wil jij hierbij helpen? Wordt dan natuurijsmeester!

systeembeheerder

Systeembeheerder

Ben je goed met computers en op de hoogte van de regels en reglementen? Dan is de rol van systeembeheerder iets voor jou!