Systeembeheerder

Ben je goed met computers en op de hoogte van de regels en reglementen? Vind je het ook leuk om administratief werk te doen? Dan is de rol van systeembeheerder tijdens wedstrijden iets voor jou!

Wil jij deze opleiding volgen?

Ben je goed met computers en op de hoogte van de regels en reglementen? Vind je het ook leuk om administratief werk te doen? Dan is de rol van systeembeheerder tijdens wedstrijden iets voor jou! Deze opleiding wordt aangeboden in de disciplines langebaan en marathon.

Toelatingsvoorwaarden

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent in het bezit van het certificaat basis jury (in de discipline waarvoor jij de opleiding wilt volgen).

Als systeembeheerder ondersteun je schaatswedstrijden op het technisch vlak en ben je verantwoordelijk voor het registreren van tijden en het functioneren van het systeem.

De opleiding bestaat uit:

Bijeenkomsten

  • De opleiding tot systeembeheerder is een korte, praktijkgerichte opleiding. Tijdens twee tot drie bijeenkomsten worden de programma’s en systemen MDS en RMI uitgebreid behandeld. Door praktische opdrachten krijg je kennis van en vaardigheid in deze programma’s en kun je tijdens wedstrijden succesvol fungeren in de functie van systeembeheerder. De KNSB-docenten bieden extra ondersteuning om de programma’s MDS en RMI goed werkend te krijgen op de laptops die worden gebruikt tijdens de wedstrijden. Als deelnemer aan de opleiding moet je dus zoveel mogelijk een eigen laptop meenemen naar de bijeenkomsten.

Stageperiode

  • Naast de opdrachten bij de bijeenkomsten dien je tijdens een of twee wedstrijden stage te lopen in de functie van systeembeheerder. De KNSB docenten beoordelen jouw opdrachten. Het stageverslag en de goedgekeurde opdracht leveren je een bewijs van deelname op.

Onderstaande tarieven zijn van toepassing voor seizoen 2024-2025. De tarieven worden jaarlijks per 1 juli aangepast.

  • Prijs: € 51

Langebaan

Online/Utrecht
Startdatum: 24 september 2024
Klik hier voor de planning en inschrijven

Marathon

De opleiding tot systeembeheerder marathon wordt in seizoen 2024-2025 niet aangeboden.

Geef je interesse door:

Alle geplande opleiding kun je terugvinden op www.mijn.knsb.nl/agenda. Staat de opleiding er (nog) niet tussen? Geef je interesse dan door via Mijn KNSB. Onder ‘Mijn gegevens’ en ‘Mijn voorkeuren’ kun je doorgeven voor welke opleiding je interesse hebt. Je ontvangt dan een e-mail op het moment dat de inschrijving voor de opleiding open gaat.

Kijk hier voor de algemene voorwaarden voor opleidingen.