Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

Systeembeheerder

Voor wie?

Ben je goed met computers en op de hoogte van de regels en reglementen? Vind je het ook leuk om administratief werk te doen? Dan is de rol van systeembeheerder tijdens wedstrijden iets voor jou! Deze opleiding wordt aangeboden in de disciplines langebaan en marathon.

Toelatingsvoorwaarden

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent in het bezit van het certificaat basis jury.

Wat is het?

Als systeembeheerder ondersteun je schaatswedstrijden op het technisch vlak en ben je verantwoordelijk voor het registreren van tijden en het functioneren van het systeem.

Hoe werkt het?

De opleiding bestaat uit:

  • Bijeenkomsten
    • De opleiding tot systeembeheerder is een korte, praktijkgerichte opleiding. Tijdens twee bijeenkomsten worden de programma’s en systemen MDS en RMI uitgebreid behandeld. Door praktische opdrachten krijg je kennis van en vaardigheid in deze programma’s en kun je tijdens wedstrijden succesvol fungeren in de functie van systeembeheerder. De KNSB-docenten bieden extra ondersteuning om de programma’s MDS en RMI goed werkend te krijgen op de laptops die worden gebruikt tijdens de wedstrijden. Als deelnemer aan de opleiding moet je dus zoveel mogelijk een eigen laptop meenemen naar de bijeenkomsten.
  • Stageperiode
    • Naast de opdrachten bij de bijeenkomsten dien je tijdens een of twee wedstrijden stage te lopen in de functie van systeembeheerder. De KNSB docenten beoordelen jouw opdrachten. Het stageverslag en de goedgekeurde opdracht leveren je een bewijs van deelname op.

Wat kost het?

Onderstaande tarieven zijn van toepassing voor seizoen 2023-2024. De tarieven worden jaarlijks per 1 juli aangepast.

  • Prijs: € 49

Waar en wanneer?

In seizoen 2023-2024 wordt deze opleiding aangeboden in:

DisciplineLocatieStartdatumMeer informatieInschrijflink
MarathonUtrecht2 november 2023Klik hier voor de informatiefolderNiet meer mogelijk
LangebaanUtrecht20 september 2023Klik hier voor de informatiefolderNiet meer mogelijk

Alle geplande opleiding staan op www.mijn.knsb.nl/agenda gepubliceerd. Staat de opleiding er (nog) niet tussen? Geef je interesse dan door via Mijn KNSB. Onder ‘Mijn gegevens’ en ‘Mijn voorkeuren’ kun je doorgeven voor welke opleiding je interesse hebt. Je ontvangt dan een e-mail op het moment dat de inschrijving voor de opleiding open gaat.

NB. Kijk hier voor de algemene voorwaarden voor opleidingen.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?