Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Ook nieuwsgierig naar de resultaten van de verenigingsmonitor?

Gepubliceerd dinsdag 26 oktober 2021

Meld je aan voor het webinar en leer hoe je het dashboard kunt gebruiken!

In de periode april – juni hebben ruim honderd KNSB-verenigingen de verenigingsmonitor ingevuld. Deze verenigingen krijgen op korte termijn toegang gekregen tot een persoonlijk benchmark dashboard. In dit dashboard kunnen bestuurders hun vereniging op allerlei gebieden vergelijken met andere verenigingen. Om uit te leggen hoe het dashboard werkt en wat ze met de resultaten in het dashboard kunnen, organiseren de KNSB, KNRB en het KNKV op maandag 1 november van 19.30 uur tot 20.30 uur een webinar voor alle verenigingen die de verenigingsmonitor hebben ingevuld.

Tijdens dit webinar leggen Anne Geurts (KNRB) en Mariska Kool (KNKV) uit hoe het dashboard is opgebouwd, hoe het navigatiemenu werkt, hoe je filters toepast en hoe je grafieken leest. Hierna zoomen ze in op de resultaten van één voorbeeldvereniging en laten ze zien hoe je de uitleg toepast. Ze vertellen wat de resultaten betekenen en wat je hier als vereniging mee kan. Verder behandelen ze een aantal veelgestelde vragen en kunnen deelnemers vragen stellen. Na dit webinar weet je precies hoe jouw vereniging waardevolle informatie uit het dashboard haalt en hoe je dit omzet in eventuele actiepunten.

Aanmelden en voorbereiding

Je kunt je aanmelden voor het webinar via deze website. Het is slim om voorafgaand aan het webinar alvast een account aan te maken voor het dashboard en in te loggen. Je kunt dan alvast kijken of er onduidelijkheden zijn en of je vragen hebt. Deze vragen kun je dan meesturen met de aanmelding. Ook kun je dan tijdens het webinar zelf gelijk uitproberen wat er wordt uitgelegd. Let wel op dat alleen de contactpersoon een account kan aanmaken. Het hele bestuur kan (tegelijkertijd) inloggen met dit account.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over de verenigingsmonitor vind je op Verenigingsmonitor. Hoe je een account aanmaakt voor het dashboard en een uitleg van hoe het dashboard werkt vind je in deze gebruikershandleiding en deze instructievideo. Heb je hierna nog een vraag of lukt het niet om in te loggen in het dashboard? Neem dan contact op met Henriët Wardenier via [email protected] of met jullie accountmanager.

Meer nieuws

Vacature: Management Assistent

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?