Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Mijn KNSB eind juni volledig vernieuwd, vanwege de overgang tijdelijk niet bereikbaar

Gepubliceerd woensdag 15 juni 2022

Eind juni 2022 stapt de KNSB over naar een geheel nieuw platform voor de leden- en verenigingsadministratie. Het doel: de schaats- en inlineskatesport nog beter ondersteunen. De nieuwe gebruiksvriendelijke applicatie maakt de administratie voor leden en verenigingen efficiënter én bovendien toekomstbestendiger, zowel technisch als qua toepassingsmogelijkheden. Van 22 juni tot 27 juni 2022 is Mijn KNSB tijdelijk gesloten in verband met de overgang van de oude naar deze nieuwe omgeving.

Alle leden- en verenigingsgegevens gaan over van de huidige naar de nieuwe omgeving. Daar verandert dus niets aan. Voor leden blijft de naam Mijn KNSB gehandhaafd, voor verenigingen is gekozen voor een nieuwe naam die precies zegt waar deze over gaat: KNSB Verenigingsmanager. In het dagelijks gebruik verandert er niets: je kunt in de nieuwe omgeving nog steeds hetzelfde doen als voorheen. De beide sites krijgen een modern uiterlijk, vanzelfsprekend in de herkenbare KNSB-stijl.

Vanwege de overgang naar het nieuwe platform kun je dus van 22 juni tot en met 27 juni 2022 niet inloggen in de Mijn KNSB-omgeving. Houd er als sporter en vereniging rekening mee dat je voor 22 juni al jouw wedstrijd- en verenigingszaken op www.mijn.knsb.nl verwerkt. Vanaf 27 juni versturen we naar iedereen die nu toegang heeft tot de Mijn KNSB omgeving nieuwe inloggegevens voor de nieuwe Mijn KNSB (leden) of KNSB Verenigingsmanager (verenigingen). Ook informeren we dan over hoe het werkt en welke mogelijkheden er voor verenigingen zijn om de administratie gemakkelijker te organiseren en verder te professionaliseren.

Meer info en veelgestelde vragen

Wil je meer weten? Ga dan naar www.knsb.nl/algemeen/ledenplatform/. Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden. Heb je toch een vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op via dit formulier of [email protected].

Meer nieuws

Blijk van Erkenning voor Leidy en Luud Mulder voor drie decennia vrijwilligerswerk

Opsteker Thialf: Ruim twee miljoen extra kabinetssteun

Cijferliefhebbers opgelet: vijftigste editie Schaatsseizoen uit!

KNSB valt Friesland bij in noodkreet richting Den Haag

Aljona Savchenko gaat niet verder als bondscoach kunstrijden bij NTK

Praat mee over het nieuwe lokale Sportakkoord in jouw gemeente

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?