Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Factsheet verenigingsmonitor

Gepubliceerd maandag 10 april 2023

Gaat jouw sportvereniging aan de slag met financiën, visie en strategie, ledenbeleid, vrijwilligersbeleid, technische zaken of accommodatiezaken? Dan is het benchmark dashboard van de verenigingsmonitor ook voor jouw vereniging erg interessant. Maar wat voor informatie vind je in het dashboard? Om je hiervan een goed beeld te geven, hebben we een factsheet ontwikkeld. Deze vind je hier.

Voor het derde jaar op rij kunnen schaats- en inlineskateverenigingen in april, mei en juni de verenigingsmonitor invullen. Door dit te doen, krijg je toegang tot een persoonlijk benchmark dashboard. Hierin kunnen bestuurders hun vereniging op allerlei onderwerpen vergelijken met andere verenigingen. Door middel van filters kun je jouw vereniging vergelijken met verenigingen van dezelfde grootte, in de directe omgeving, met dezelfde discipline of met dezelfde type accommodatie.

Toegang tot het benchmark dashboard?

Wil jij ook toegang tot het benchmark dashboard? Vul dan in april de verenigingsmonitor (weer) in! Alle secretarissen van schaats- en inlineskateverenigingen krijgen rond 20 april 2023 een mail met een link naar de vragenlijst en de inloggegevens. Door dit jaar de verenigingsmonitor in te vullen, krijg en behoud je twee jaar lang toegang tot het benchmark dashboard.

Verenigingsmonitor

Wil je meer weten over de verenigingsmonitor (de volgend mogelijkheid is in 2025) of het bijbehorende benchmark dashboard? Kijk dan op deze pagina. Heb je na het lezen van de informatie op die pagina nog een vraag? Neem dan contact op met projectleider Henriët Wardenier door een mail te sturen [email protected] of neem contact op met je verenigingsondersteuner.

Meer nieuws

KNSB start samen met MBO Rijnland in Leiden nieuwe opleiding voor Instructeur-2

''Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?''

Sinterklaas en Pieten op het ijs!

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?