Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

SKATE4daagse 2024

Van 10 tot en met 16 juni 2024 vindt de vierde editie van de SKATE4daagse plaats. In één week vier dagen skeeleren, waar en met wie je maar wilt van jong tot oud. Een skateconcept om de groeiende populariteit van de sport te bevorderen, waar jullie als vereniging ook aan kunnen deelnemen. Meer dan anders ligt de focus dit jaar op verenigingen, om leden/niet-leden te enthousiasmeren om deel te nemen aan de SKATE4daagse bij jullie vereniging.

SKATE4daagse bij Skeelerclub Surhuisterveen 2021

SKATE4daagse als verenigingsactiviteit
Gebruik de SKATE4daagse als leuke verenigingsactiviteit deze zomer, voor je bestaande leden of juist om nieuwe leden te werven! Wanneer je de activiteit van jouw vereniging tijdens de SKATE4daagse bij ons aanmeld ontvang je gratis het verenigingspakket. Om je daarnaast op weg te helpen hoe je de SKATE4daagse in kunt zetten op jouw vereniging hebben we de leukste ideeën op een rijtje gezet.

Welke verenigingen doen in 2024 mee?

T.S.S.V. BragaTilburg
Wil je jouw vereniging aanmelden? Stuur een mail naar [email protected]


Verenigingspakket 
Speciaal voor verenigingen is er een verenigingspakket beschikbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een speciale prijs medailles te bestellen. De twee onderstaande pakketten zijn uitsluitend te bestellen door aangesloten KNSB verenigingen. Bekijk hieronder de inhoud en hoe je een pakket kunt bestellen. Klik hier om jullie verenigingspakket te bestellen.

Verenigingspakket 1:Verenigingspakket 2:
– Vlag SKATE4daagse
– Banner SKATE4daagse
– Keycords (50 stuks)
– Posters/flyers
– Digitale toolkit met stempelkaart, poster, flyer, social media berichten, algemeen persbericht.
– Medaille per persoon
– Vlag SKATE4daagse
– Banner SKATE4daagse
– Keycords (50 stuks)
– Posters/flyers
– Digitale toolkit met stempelkaart, poster, flyer, social media berichten, algemeen persbericht.
Prijs: GratisPrijs: 3,50 euro p.p. (excl. verzendkosten)

Voorwaarden bestelling verenigingspakket

Heeft jouw vereniging een eigen accommodatie?
Dan kun je de SKATE4daagse daar organiseren. Kleed gedurende de week de accommodatie aan met leuke uitingen, entertainment en misschien wel wat te drinken en eten. Laat de hele stad of dorp weten dat iedereen bij jullie mee kan doen aan de SKATE4daagse. Want met name voor de jongere kinderen is een eigen baan een veilige omgeving om te kunnen skaten en het is natuurlijk gezellig bij jullie op de skeelerbaan.

Gebruik jouw clubhuis of skeelerbaan als start- en finishplek voor iedereen die in de omgeving deel wilt nemen aan de SKATE4daagse. Zo wordt het gezellig bij jullie accommodatie en wie weet ontstaan er leuke koppels die samen de weg op gaan.

Lekker de weg op met zijn allen?
Maak vier mooie routes in jullie omgeving en zet deze per dag uit. Alle deelnemers aan de SKATE4daage kunnen deze route dan volgen. Als vereniging zijn jullie de expert in het uitzetten van veilige routes. Je kunt hierbij gebruik maken van de GoSkate, door jullie routes daarin op te nemen. Herkenbaar voor de deelnemers en daarnaast kan je ze ook certificeren. Wie wil er nu niet skaten over een gecertificeerde route.  Lees meer over het certificeren van routes met GoSkate of jouw eigen clubranglijst.

Rem en valcursus
Organiseer, bijvoorbeeld op dag 1, een rem- en valcursus voor de minder ervaren inlineskaters uit jullie dorp of stad én ga daarna een leuk rondje maken. Een optimale start van de SKATE4daagse.  Wil je leuke tips voor oefeningen? Bekijk de Learn to Skate video serie op Schaatsen.nl/learntoskate.

Praktijkvoorbeelden van van andere verenigingen
Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog andere mogelijkheden denkbaar om de SKATE4daagse in te zetten als promotie, bereiken van nieuwe doelgroepen of het aanbieden van veilige skateroutes. Ter inspiratie een aantal ideeen op een rij:

Heb je een leuk idee en wil je dat delen, laat het ons weten via [email protected]

Ongebonden sporter
Meer informatie voor de ongebonden sporter, die via de GoSkate app kan deelnemen is te vinden op: schaatsen.nl/skate4daagse

Vragen
Heb je vragen over de SKATE4daagse in het algemeen of specifiek voor jullie vereniging? Laat het ons weten via [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?