Mediapartners | Schaatsen.nl

Schaatsen.nl is het platform van de KNSB en is in 2010 opgericht ter promotie van het schaatsen en skaten. Schaatsen.nl heeft als doel iedereen in Nederland te informeren, inspireren en binden om schaatsen en skaten te volgen, toernooien te bezoeken en zelf te schaatsen.

Het digitale platform deelt voor de schaats- en skateliefhebbers onder andere het laatste schaats en skatenieuws, recente uitslagen, informatie over aankomende evenementen en wedstrijden, inclusief details over locaties, programma’s en deelnemende atleten. Voor mensen die zelf graag schaatsen en skaten of de ambitie hebben om dat te gaan doen biedt schaatsen.nl ook praktische tips.

Naast een website is schaatsen.nl actief op verschillende socialemediaplatformen, waaronder Instagram, Facebook, TikTok, YouTube & X. Hierop worden alle hoogtepunten en actuele gebeurtenissen uit de gehele schaats- en skatesport gedeeld om fans en sporters te inspireren.

Anno 2024 trekt de website jaarlijks ruim 2,8 miljoen bezoekers. Hoewel schaatsen.nl een uitgave is van de KNSB, vertolkt de redactie nadrukkelijk niet het standpunt van de bond, maar vaart zij een goeddeels onafhankelijke koers.

De website knsb.nl is het platform waarop de schaatsbond informatie biedt over breedtesport, opleidingen, regelgeving, etcetera.  

Meer informatie schaatsen.nl

Logo_Schaatsen.nl oranje schild grijze letter