Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

YouTuber Kalvijn neemt deel aan SKATE4daagse, jij ook?

Gepubliceerd dinsdag 22 juni 2021

YouTuber Kalvijn neemt eind augustus deel aan de allereerste SKATE4daagse. Kalvijn maakte dit maandag bekend via Instagram. De SKATE4daagse is een nieuw initiatief van de KNSB en vindt plaats in de week van 30 augustus t/m 5 september.

Foto: Vincent Riemersma

Kalvijn geniet grote bekendheid als YouTuber. Als je niet dagelijks naar filmpjes zoekt, ken je hem misschien van het tv-programma Expeditie Robinson of van zijn eigen actualiteitenprogramma De Kalvijn Show.  Hij gaat de komende weken samen met Irene Schouten, marathonschaatser bij FriesBlond / ZiuZ, (oud-)wereldkampioene schaatsen én inlineskaten, aan de slag om zich voor te bereiden op het skeelerevenement. De eerste tip die hij zal krijgen is dat hij een helm en beschermingsmateriaal moet aanschaffen om veilig op weg te gaan. Bekijk hier zijn Instagram post.

Sinds 1 juni, is het mogelijk om je in te schrijven voor de allereerste SKATE4daagse, mede mogelijk gemaakt door KNSB-partner Daikin. Aan dit evenement kun je in heel het land meedoen door 5, 10, 15 of 20 kilometer per dag af te leggen. Het enige wat je extra nodig hebt, is de gratis te downloaden Sprint app, waarmee je je gereden afstand kunt bijhouden.

“Heb je zin gekregen om mee te doen aan de SKATE4daagse, schrijf je dan snel in”, zegt Jurre Trouw, manager Sportparticipatie van de KNSB. “Ga goed voorbereid op pad en skate veilig, dus zet een helm op en trek beschermers aan voor pols, knie en elleboog. Wil je het echt goed doen, neem dan les bij een vereniging of check de tips van Learn to Skate.”

Alles over de SKATE4daagse vind je op de speciale actiepagina.

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?