Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

World Inline Cup in Ostrava verzet naar oktober

Gepubliceerd dinsdag 2 juni 2020

De organisatie van de World Inline Cup (WIC) in Ostrava heeft besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar 3 oktober. De koers in de Tsjechische stad stond gepland op 20 juni. De verwachting is dat de coronamaatregelen het mogelijk maken om later dit jaar internationale sportevenementen te houden.

De reeks van zeven wedstrijden zou op 17 mei van start gaan in Dijon, maar die race werd ook al gauw uitgesteld naar oktober. Ook de etappe in het Colombiaanse Barranquilla (22-23 mei) en de traditionele marathonfinale in Berlijn (26 september) vinden geen doorgang op de oorspronkelijke datum. De wedstrijd in Rennes (31 mei) werd definitief afgelast. De eerstvolgende koers staat gepland op 5 september in het Chinese Harbin.

“Nieuwe data voor de uitgestelde evenementen zullen worden gepubliceerd zodra deze buitengewone situatie een betrouwbaar plan mogelijk maakt”, laat de organisatie van de WIC weten. “De belangen van atleten en fans zijn nog steeds onze belangrijkste overwegingen, aangezien we intensief blijven samenwerken met alle belanghebbenden om een nieuwe alternatieve kalender te ontwikkelen voor een World Inline Cup 2020 en ook voor 2021.”

Meer nieuws

KNSB maakt TeamNL bekend voor World Cup 5 ik Polen

KNSB maakt shorttrack TeamNL bekend voor World Cup Finale in Dordrecht

ISU World Cup 5 Shorttrack

Daikin NK Afstanden

ISU World Cup Junioren

Alles dat Nederland wil lezen over de natuurijsmeester

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?