Win een shorttrackclinic met TeamNL!

Maandag 28 augustus 2023

Het was een gezellige en unieke dag afgelopen zaterdag in Thialf waar de rijders van TeamNL Shorttrack fans en de partners van het team lieten ervaren hoe het is om op shorttrackschaatsen door de krappe bochtjes te gaan. Waar sommigen zich als ware natuurtalenten presenteerden, kwamen anderen van een koude kermis thuis. Wil jij volgend jaar ook bij de shorttrackclinic aanwezig zijn, lees snel verder en maak kans.

“Het was tobben op die smalle ijzertjes om een snel rondje te schaatsen met die lastige bochten, maar wel ontzettend leuk! Waar ik al een enorm respect had voor de shorttrackers is dat alleen nog maar gegroeid. Het is echt heel knap hoe zij over het ijs gaan” aldus een van de deelnemers aan de shorttrackclinic.

Naast het betreden van het shorttrack-ijs onder leiding van de rijders van TeamNL en Kip Carpenter, assistent-coach & materiaalman, kregen de deelnemers een rondleiding door Thialf. Van de krachtruimte tot de kleedkamers en van de materiaalkamer tot de machinekamers, overal mochten de deelnemers kijken. Tot slot vertelde Bondschoach Niels Kerstholt over de trainingen, de trainingsprogramma's en het materiaal en beantwoorden hij de vele vragen van de deelnemers. Kortom een veelzijdige dag waar iedereen ondergedompeld werd in de wereld van shorttrack.

Wil jij ook bij de shorttrackclinic met TeamNL zijn?
Dat kan! Want ook volgend jaar zomer zal er een clinic worden georganiseerd. Schaatsen.nl mag twee tickets weggeven voor deze prachtige ervaring. Wil jij erbij zijn? Doe mee via de actiepagina op schaatsen.nl, meld je aan voor de Schaatsen.nl-mailing en wie weet sta jij volgend jaar in Thialf op het ijs met jouw favoriete shorttracker. 

De clinic wordt ieder jaar door de KNSB georganiseerd voor partners van het team (Daikin, T-Mobile, Nederlandse Loterij, Holland & Barrett en Giant) en fans om hen kennis te laten maken met de rijders van TeamNL en hen te laten ervaren hoe het is om op het shorttrack-ijs te staan.