Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Week van de Official van start

Gepubliceerd zaterdag 3 oktober 2020
Van 3 oktober tot 11 oktober vindt de Week van de Scheidsrechter plaats. Een nationale campagne geïnitieerd vanuit NOC*NSF waaraan de KNSB dit jaar voor het eerst meedoet. In deze week is er speciale aandacht voor het organisatorisch kader: juryleden, scheidsrechters, starters en elektronische-tijdwaarnemers (ET).

In de schaats- en inlineskatesport wordt de term scheidsrechter nauwelijks gebruikt en onder deze term kun je niet al onze officials plaatsen. Daarom heeft de KNSB ervoor gekozen de Week van de Scheidsrechter om te dopen tot Week van de Official.

Programma
In de Week van de Official worden door de KNSB en NOC*NSF diverse activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan een masterclass weerbaarheid voor hoofdscheidsrechters, leuke quizzen over regels in alle disciplines en diverse webinars. Aan de activiteiten geven wij aandacht via de social-mediakanalen van de KNSB.

Quiz
In de Week van de Official houden we voor elke discipline (langebaan, inlineskaten, shorttrack, kunstrijden en marathon) leerzame en leuke quizzen over regels. Hoe zit dat nu precies met die blokjes bij een langebaanwedstrijd? Of welke skate moet over de lijn zijn als je finisht? Tijdens de quiz wordt niet alleen jouw kennis van de regels getest, je steekt er ook automatisch iets van op!

Speciaal voor de Week van de Official is er een pagina op KNSB.nl ingericht met de activiteiten die binnen deze week vallen. Deze pagina vullen we de komende periode aan met nieuwe activiteiten, artikelen en video. Via deze pagina kun je deelnemen aan de quiz. Houd de pagina en onze socials in de gaten!

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?