Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Vakbeurs Sportaccommodaties: doe kennis en inspiratie op

Gepubliceerd donderdag 13 februari 2020

Spelen op jouw club accommodatie-gerelateerde zaken waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken of ben je gewoon benieuwd wat er speelt op dit gebied? Kom dan op 5 maart naar de Expo Houten voor de Vakbeurs Sportaccommodaties.

De Vakbeurs Sportaccommodaties, voorheen de Dag van de Sportaccommodaties, is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement waar men terecht kan voor alle kwesties rondom binnen- en buitensportaccommodaties. Als bestuurder van een sportvereniging kun je, onder andere op het Sportbondenplein, terecht voor al je vragen over sportaccommodaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over duurzaamheid, subsidies of het beheer van de accommodatie.

Lezingen en presentaties

Ook dit jaar komen in het lezingenprogramma onderwerpen aan de orde die in deze tijd actueel zijn. Er wordt onder andere uitvoerig gesproken over verduurzaming, open sportparken, subsidies en De Groene Club.

Innovatieprijs Sportaccommodatie

Nieuw dit jaar is de verkiezing ‘Sportaccommodatie van het Jaar’, waarmee je een waardecheque voor jouw vereniging kunt winnen. Drie verenigingen zullen een pitch geven, waarna een jury bestaande uit Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport en Bewegen), Remco Hoekman (Mulier Instituut), Roland van de Lockant (NOC*NSF) en Rik van Kraaij (RVO) de winnaar kiest.

Aanmelden

Alle presentaties, gesprekken en adviezen op de Vakbeurs Sportaccommodaties kunnen zeer bruikbaar zijn voor jou als clubbestuurder. Het kan een belangrijke ondersteuning zijn en toegang is dan ook gratis. Wil je een bezoek brengen aan de beurs en makkelijk de beursvloer betreden, schrijf je dan van tevoren in en ontvang een gratis e-ticket.

Meer nieuws

Campagne KNSB en VeiligheidNL: Lekker inlineskaten, ga goed voorbereid op pad!

Daikin NK G-Inlineskaten van start

Suzanne Schulting kiest voor aangepaste voorbereiding op nieuwe seizoen

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

KNSB geeft vader Sjoukje Dijkstra postuum zijn NK-titel terug

Vacature: Competitieleider Marathonschaatsen en Inlineskaten bij de KNSB

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?