Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Trachitol Trials stopgezet nu alle toertochten tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee geschrapt zijn

Gepubliceerd vrijdag 30 oktober 2020

De Trachitol Trials zijn gestart op donderdag 1 oktober en zouden over exact één maand eindigen op maandag 30 november. Met het gegeven dat er geen Alternatieve Elfstedentocht wordt georganiseerd op de Weissensee in januari 2021 en er dus ook geen reis gewonnen kan worden, is besloten om de actie per direct te stoppen.

‘Het is met pijn in ons schaatshart dat we deze beslissing hebben moeten nemen, maar gezien de huidige omstandigheden in de wereld, een hele logische.” aldus de organisatie.

De 10.204,169 km die door de 48 teams al zijn geschaatst met de Sprint app worden per 30 oktober 2020 ‘bevroren’ en kunnen worden meegenomen naar de volgende editie in najaar 2021. Daarmee zijn de inspanningen van deze teams niet voor niets geweest en kunnen de teams dan weer meedoen aan de Trachitol Trials en verder gaan waar ze gebleven zijn.

Onvergetelijke reis naar de Weissensee

Tijdens de Trachitol Trials schaats je samen met je schaatsmaatje zo veel mogelijk kilometers en deze registreer je in de Sprint app. Hoe meer kilometers hoe meer kans je maakt om ingeloot te worden voor de geheel verzorgde reis naar de Weissensee. Tijdens deze reis maak je deel uit van Team Trachitol om samen een aantal onvergetelijke dagen op het ijs te beleven.

Op naar volgend schaatsseizoen

Nu er dit jaar helaas geen Alternatieve Elfstedentocht is en je niet meer kunt deelnemen aan de Trachitol Trials willen we je de mogelijkheid geven om volgend jaar weer kans te maken op deze waanzinnige prijs. Houd vanaf september de berichtgeving in de gaten en doe weer mee. Iedereen maakt kans.

Meer nieuws

KNSB start samen met MBO Rijnland in Leiden nieuwe opleiding voor Instructeur-2

''Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?''

Sinterklaas en Pieten op het ijs!

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?