Stem op jouw favoriete vereniging voor Rabo ClubSupport

Dinsdag 05 oktober 2021

Verenigingen spelen een belangrijke rol in de lokale samenleving. Het is een plek waar iedereen samenkomt. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. Daarom is de bank ook dit jaar weer Rabo ClubSupport gestart. Sinds 4 oktober kan er worden gestemd op je favoriete vereniging.

Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te helpen verwezenlijken. Clubs en verenigingen die deelnemen, voeren campagne voor hun doelen en projecten. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens via de Rabo Bankieren app stemmen op initiatieven die zij een warm hart toedragen.

De stemperiode voor Rabobank leden is van start gegaan op 4 oktober. In de Rabo App kun je stemmen op je drie favoriete verenigingen. Stemmen is mogelijk tot 25 oktober. In de eerste twee weken van november worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank.

Kijk voor meer informatie op: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.