Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Skeelercompetitie start weer op 8 juli

Gepubliceerd vrijdag 3 juli 2020

Het wegparcours van Skeelerclub Oost Veluwe is op woensdag 8 juli het decor van de eerste skeelerwedstrijd na de verplichte afgelastingen wegens de coronamaatregelen. Op het asfalt in Heerde wordt de Free-wheel Inline Cup als eerste competitie weer opgestart.

De competitie, die zich voornamelijk richt op het oostelijke deel van het land, zou deze zomer oorspronkelijk twaalf wedstrijden kennen. In het nieuwe programma zijn daar nog vier van over. Na Heerde volgen nog wedstrijden in Aalten (15 juli), Eibergen (26 augustus) en Nijeveen (2 september). Zowel dames, heren als masters kunnen zich inschrijven. Uiteraard blijven buiten de wedstrijd de geldende maatregelen van kracht: mensen van boven de 18 jaar houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Vanaf 1 juli is het officieel weer toegestaan om alle sporten te beoefenen zonder inachtneming van de 1,5-meterregel. Ook contactsporten en wedstrijden zijn weer mogelijk. Eerder werd al bekend dat de Nederlandse kampioenschappen op de baan en weg gehouden zullen worden in Heerenveen en Wolvega, het Daikin NKĀ  Inlineskaten marathon en 100 meter sprint wordt verreden op het autocircuit van Zandvoort. In aanloop naar die krachtmetingen zullen nog enkele landelijke wedstrijden op de kalender komen te staan.

Meer nieuws

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?