Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Schaats- en inlineskateverenigingen openen deuren voor alle leden

Gepubliceerd donderdag 28 mei 2020

Nadat de jeugd eerder alweer kon sporten, mag sinds 11 mei ook iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand. Schaats- en inlineskateverenigingen hebben hun deuren inmiddels geopend en zijn druk bezig met het organiseren van trainingen voor jong en oud.

SVO Oudewater

SVO Oudewater heeft al meer dan 20 nieuwe leden mogen begroeten dit seizoen. De vereniging maakte naar aanleiding hiervan een leuke video met skeelerende kinderen.

IHC Leiden

De jeugdige leden van IHC Leiden mogen op het terrein van Leiden Atletiek hun oefeningen afwerken. Een mooie samenwerking tussen twee verenigingen die elkaar helpen.

Hengelose IJsclub

Ook in Hengelo is er veel belangstelling voor het inlineskaten. De Hengelose IJsclub heeft zelfs een extra trainer ingezet om alle kinderen van een goede training te kunnen voorzien.

Edese IJsvereniging

Vanwege het coronavirus kon bij veel verenigingen het schaatsseizoen niet meer afgesloten worden. Om de clubkampioenen toch in het zonnetje te zetten organiseerde EIJV een prijsuitreiking buiten. Uiteraard op gepaste afstand.

 

De Maasdijk

Het evenement De Maasdijk in de regio Oss is al jarenlang een begrip. Vanwege het coronavirus gaat het fysieke event dit jaar niet door, maar de organisatoren bedachten een alternatief: De Maasdijk Virtueel. Van 13 tot en met 21 juni 2020 kan iedere hardloper, triatleet, wandelaar, inlineskater, stepper en me-moveraar gratis meedoen.

Meer nieuws

Het is bijna zover, het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy

Irene Schouten: Een carrière vol memorabele momenten

Selectie TeamNL voor WK Inzell bekend

Joan Haanappel, stijlvol (kun)strijdster die haar droom zag uitkomen

Oud-kunstschaatsster Joan Haanappel (83) overleden

Vacature: Talentcoach Shorttrack Wadro KNSB Talent Team Noord

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?