Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Ramon Kuipers en Martijn Hagens nieuwe regionale accountmanagers KNSB

Gepubliceerd vrijdag 30 april 2021
Vanaf 1 mei a.s. gaan Ramon Kuipers en Martijn Hagens aan de slag als accountmanagers verenigingen van de KNSB. Ze zijn al respectievelijk 16 jaar en 4 jaar actief als medewerkers van de afdeling Sportparticipatie. Met de accountmanagers krijgen de schaats- en inlineskateverenigingen, ijsbanen en inlineskatepistes, en breedtesportorganisaties een eigen aanspreekpunt voor al hun vraagstukken. Ramon gaat zich richten op het gebied ten noorden van de lijn Leiden-Utrecht-Nijmegen, en Martijn op het gebied ten zuiden hiervan

Jurre Trouw, manager KNSB Sportparticipatie, licht toe waarom voor de functie van accountmanagers is gekozen: “De afgelopen jaren zijn Ramon en Martijn verantwoordelijk geweest voor landelijke onderwerpen. Vanuit de verenigingen, accommodaties en sportorganisaties is de wens geuit om één eigen aanspreekpunt bij de KNSB te hebben voor alle onderwerpen. Met hun jarenlange ervaring bij de bond gaan Ramon en Martijn deze rol van accountmanager vervullen. Als bond kunnen we zo nog directer inspelen op de vragen die er leven, zoals over beleids- en bestuurszaken, ledenwerving, veilig schaats- en skateklimaat, WBTR, de verenigingsmonitor en corona. Momenteel loopt de communicatie vooral online en telefonisch. Als het na de coronaversoepelingen weer mogelijk is, zijn Ramon en Martijn ook weer fysiek aanwezig bij gesprekken en vergaderingen. Verder blijven we gewoon online en live informatiebijeenkomsten organiseren over actuele thema’s en ontwikkelingen in de schaats- en inlineskatewereld.”

Heb je als bestuurder vragen over bepaalde verenigingsthema’s of een andere vraag aan Ramon en Martijn, neem dan contact met hen op via:

Meer nieuws

Het is bijna zover, het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy

Irene Schouten: Een carrière vol memorabele momenten

Selectie TeamNL voor WK Inzell bekend

Joan Haanappel, stijlvol (kun)strijdster die haar droom zag uitkomen

Oud-kunstschaatsster Joan Haanappel (83) overleden

Vacature: Talentcoach Shorttrack Wadro KNSB Talent Team Noord

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?