Online workshop Johan Cruyff Institute

Dinsdag 19 juli 2022

In het kader van het samenwerkingsverband dat de KNSB en het Johan Cruyff Institute in 2020 hebben afgesloten, wordt op dinsdag 27 september weer een interessante workshop aangeboden: "Hoe activeer je jouw sporters".

Als je sporters actief bij hun eigen ontwikkeling betrokken zijn gaan ze beter presteren. Er zijn sporters die van zichzelf al zo'n actieve houding hebben: ze komen met vragen, met ideeën over hun training of wedstrijden en plannen. En we kennen ook allemaal sporters die afwachtend zijn en al het initiatief bij jou vandaan laten komen. Deze sporters handelen nog niet zelfstandig en nemen nog geen eigen verantwoordelijkheid over de situatie.

De workshop "Hoe activeer je jouw sporters" wordt online van 19:30 uur tot 21:00 uur aangeboden, waarin Séan Mallon en Karen Ephraim (beiden als docent betrokken bij de Master in Coaching van het Johan Cruyff Institute) de volgende vragen:
* Hoe kun jij er als coach voor zorgen dat sporters verantwoordelijkheid nemen?
* En dat ze met hun eigen ontwikkeling bezig zijn?
* Wat betekent dat voor de manier waarop jij met je sporters omgaat?
* En hoe doe je dat zelf?

Vervolg online workshop
De online workshop wordt aangeboden aan een groot publiek. Als vervolg daarop plannen we een fysieke bijeenkomst om dieper op de materie in te gaan, maar vooral ook om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Voor het vervolg kun je na de online workshop jezelf apart aanmelden en ontvang je daarvoor een uitnodiging.