Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Online sessie voor trainers: ‘Trainen in coronatijd’

Gepubliceerd donderdag 14 mei 2020

In navolging van de jeugd kunnen ook de senioren sinds 11 mei weer sporten bij de vereniging. Binnen de opgestelde richtlijnen kunnen weer trainingen gegeven worden, maar hoe gaan we hier verstandig mee om? Door middel van een online sessie luisteren wij graag naar jouw ervaringen als trainer en tegen welke knelpunten jij aanloopt bij het toepassen van de sportprotocollen.

De online sessie ‘trainen in coronatijd’ vindt plaats op vrijdag 15 mei van 16.00-17.00, voor álle trainers en coaches. Dit doen we via Microsoft Teams, waarin gelegenheid is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Wij zullen een korte update geven over sporten in de anderhalvemetersamenleving en staan stand-by om al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Je bent van harte uitgenodigd. (er zijn geen licentiepunten gekoppeld aan deze sessie)

Namens de KNSB zijn o.a. Remy de Wit (technisch directeur), Jetske Wiersma (hoofdcoach talentontwikkeling), Jurre Trouw (manager sportparticipatie) bij de sessie aanwezig. Martijn Hagens en/of Ramon Kuipers schuiven namens de afdeling sportparticipatie ook aan om vragen te beantwoorden, live of na afloop via e-mail of telefoon. De sessie nemen we op en zullen we delen, zodat iedere geïnteresseerde deze later terug kan kijken.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk, inschrijving voor de sessies is gesloten. De sessie is hier terug te kijken.

Bij de aanmelding vragen wij jullie om eventuele vragen alvast door te geven, zodat we hier tijdens de sessie op terug kunnen komen.

Meer nieuws

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?