Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Online KNSB Opleidingen een succes

Gepubliceerd vrijdag 24 april 2020

Dinsdag 28 april start KNSB Opleidingen met de eerste van een reeks van drie verschillende online bijscholingen. De eerste online bijscholing gaat over trainingsleer en lesgeven & didactiek. Daarnaast is er een module van 5 online bijeenkomsten ter voorbereiding op de Schaatsleider niveau 2 (SL-2) opleiding langebaan ingericht.

Inmiddels zijn er meer dan 200 inschrijvingen waardoor de bijscholingen en de online module op meerdere data worden aangeboden. Ondanks het aanbieden op meerdere data zijn we op een moment aangekomen dat we voorlopig moeten werken met een wachtlijst. Niet getreurd, want er wordt alles aan gedaan om iedereen die zich heeft ingeschreven of gaat inschrijven bij te kunnen scholen dan wel de module SL-2 opleiding te laten volgen.

Ondanks dat we momenteel niet samen kunnen trainen en fysieke bijscholing kunnen volgen, zijn we blij met de ontwikkeling op het vlak van online opleiden. De kans die zich voordoet om nu alle techniek in te richten geeft ons de mogelijkheid in de toekomst ook online trainingen en bijscholingen te verzorgen. We werken nu hard om alle geïnteresseerden mee te kunnen laten doen met de bijscholingen en module SL-2 opleiding en om in de toekomst de digitale leeromgeving te verwerken in ons huidige opleidingsaanbod.

Inlineskaten en kunstrijden

De module SL-2 opleiding is momenteel beschikbaar voor de langebaan. Echter staan er meerdere disciplines op de planning. Binnenkort worden namelijk ook de opleidingen voor de disciplines inlineskaten en kunstrijden aangeboden. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten!

Meer nieuws

KNSB presenteert boek tijdens eerste Dag van de Natuurijsmeester: 'Ode aan ambacht dat zich blijft vernieuwen.'

Niki Wories: 'Ik wil Niki niet kwijtraken in de rol van disciplinemanager.'

KNSB maakt selectie Shorttrack TeamNL bekend voor World Cup in Dresden

KNSB maakt TeamNL bekend voor Junior World Cup Finale en WKJ langebaan

KNSB maakt selectie Talent Team NL bekend voor WK Junioren Shorttrack

Wakend oog voor de shorttrackers

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?