Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Deze zomer meerdere online bijscholingen

Gepubliceerd donderdag 23 juli 2020

De afgelopen periode zijn er meerdere online bijscholingen en webinars verzorgd door KNSB opleidingen en daar gaan we de hele zomer mee door. Heb je een momentje over en heb je interesse in een van de volgende onderwerpen: Intervisie, Inspanningsfysiologie of Coördinatie en aanleren van techniek? Schrijf je dan snel in! Gecertificeerde KNSB trainers en iedereen zonder diploma kan deelnemen.

Bijscholing online intervisie
Door middel van intervisie kun je op een creatieve manier werken aan het krijgen van meer inzicht in het gestelde probleem. Zo kun je mogelijke oplossingen zien en met elkaar op zoek gaan naar een breder perspectief. We identificeren in deze intervisiebijeenkomst vier soorten invalshoeken voor het bespreken van ‘probleem gebieden’, namelijk sociaal, technisch, logistiek/financieel en facilitair.In deze online intervisie werken we met plenaire- en breakout sessies, om zo alle deelnemers met de door hun ingebrachte onderwerpen aan de slag te laten gaan.

Inschrijven en meer informatie vind je hier. (momenteel is de webshop buiten werking, er wordt hard gewerkt deze weer actief te maken)

Online bijscholing inspanningsfysiologie
Wil jij meer weten over inspanningsfysiologie en dieper ingaan op de materie CLUKS? Dan is deze online bijscholing wat voor jou! Aan de hand van de grond motorische eigenschappen (het wel bekende CLUKS) neemt KNSB opleider Herjan Damhuis je mee in de verschillende trainingsparameters. Door middel van enkele voorbeelden en vragen worden jullie aan het denken gezet om het inzicht in deze materie te vergroten. Uiteindelijk wordt genoeg informatie aangedragen om te komen tot een handzaam overzicht in de verschillende trainingen. Deze kun je vervolgens gebruiken om voor jouw groep tot een goed (jaar)plan te komen.

Inschrijven en meer informatie vind je hier.(momenteel is de webshop buiten werking, er wordt hard gewerkt deze weer actief te maken)

Online bijscholing coördinatie en aanleren van techniek
Schaatsen is qua coördinatie een moeilijke sport. Met deze bijscholing willen we inzicht verschaffen in de lerende schaatser. Welke oefeningen zijn zinvol en op welke manier kun je de schaatser uitdagen te leren?
Herjan Damhuis zal aan de hand van de MJOP het aanleren van de schaatstechniek stap voor stap doornemen. De leervormen kan je vervolgens gebruiken om voor jouw groep tot een goede techniektraining te komen.

Inschrijven en meer informatie vind je hier. (momenteel is de webshop buiten werking, er wordt hard gewerkt deze weer actief te maken)

De kosten voor deze bijscholing zijn 5 euro, wanneer je niet in het bezit bent van een trainerslicentie zijn de kosten 10 euro. Voor al deze bijscholingen ontvang je twee licentiepunten.

Wil jij op de hoogte blijven van al het opleidingsaanbod? Volg KNSB Opleidingen op Twitter.

Meer nieuws

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

Inlineskatekalender bekend!

ISU WK Shorttrack is bewijs van enorme groei die deze discipline doormaakt

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?