Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Nederlandse shorttrackers ontvangen eerste Lynk & Co-auto’s

Gepubliceerd dinsdag 9 maart 2021
Shorttrack Team NL ontvangt de eerste drie auto’s van Lynk & Co die in Europa de weg op gaan. Dat maakt Lynk & Co dinsdag bekend. Het mobiliteitsmerk is sinds september 2020 als partner aan de KNSB verbonden en heeft het shorttrackteam als uithangbord.

Lynk & Co is gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen. Via het bedrijf kan de consument, liefst met een groep, een abonnement nemen op elektrische/hybride auto’s. De drie auto’s die het shorttrackteam heeft ontvangen zijn bedoeld om met elkaar te delen. Het gaat om de 01, dat volgens het bedrijf van alle gemakken voorzien is.

Lynk & Co is in 2017 opgericht. Via het shorttrackteam, dat toewerkt naar olympisch succes in Beijing 2022, wil Lynk & Co zijn naamsbekendheid vergroten. De winkels van Lynk & Co zijn geen showrooms zoals de traditionele auto-industrie die kent, maar community hubs. De eerste Nederlandse vestiging zit aan het Rokin in Amsterdam. De eerste auto is de 01, uniform en voorzien van alle gemakken. Ze zijn te bestellen in zwart of donkerblauw.

“Het is voor ons een spannende mijlpaal om de eerste auto’s in Europa af te leveren. We kunnen niemand beter dan het KNSB-team bedenken om ermee te rijden. We juichen hen het hele jaar aan en kunnen niet wachten om te zien op welke avonturen ze met de 01’s zullen gaan.” – Robin van der Kaa, vice-president Marketing van Lynk & Co in Europa. Hoewel het team de eerste is dat de 01’s ontvangt, zullen de schaatsers snel genoeg meer gezelschap krijgen. De volgende auto’s zijn namelijk onderweg om geleverd te worden.

   

Meer nieuws

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?