Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Nationale Sportweek en sportactie: ideaal moment voor ledenwerving

Gepubliceerd vrijdag 4 september 2020
Ook dit jaar vindt de Nationale Sportweek weer plaats en na een jaar afwezigheid is de sportactie eveneens terug. Een ideaal moment om in september de sport te promoten. Als schaats- of inlineskatevereniging kun je eenvoudig meedoen aan de sportactie, zodat mensen de schaats- en inlineskatesport en jouw vereniging kunnen ontdekken. Shorttrack staat dit jaar ook nog eens extra in de schijnwerpers, want Yara van Kerkhof is een van de ambassadeurs.

Met de sportactie, die plaatsvindt van 18 tot en met 27 september, kan iedereen eenvoudig meerdere sporten uitproberen. Het enige wat je als vereniging moet doen is een aanbod bedenken en vervolgens aanmaken. Ga naar Clubbase.sport.nl/sportactie, meld je vereniging aan op Clubbase en kies voor deelname aan de sportactie. Had je al een Clubprofiel? Dan is jouw profiel automatisch omgezet naar Clubbase en hoef je alleen aan te geven dat je aan de sportactie mee wilt doen. Vervolgens kun je jouw sportaanbod voor de sportactie klaarzetten. Er is ook een promotietoolkit beschikbaar om je eigen promotiematerialen te maken.

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf 14 september digitale sportzegels sparen om gratis deel te nemen aan sportactiviteiten bij sportverenigingen.

Organiseer een open dag

De sportactie is ook een mooi moment om een open dag te organiseren. De eerste schaatsbanen openen in deze periode hun deuren en liefhebbers stappen weer het ijs op. Een open dag is een goede manier om het seizoen in te luiden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de sport én jouw vereniging. Kies je ervoor de dag gelijk te organiseren met de sportactie, dan kunnen deze initiatieven elkaar versterken.

Bekijk meer informatie over de Nationale Sportweek en Sportactie.

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?