Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB stelt tarieven vast voor opleidingen 2020-2021

Gepubliceerd woensdag 24 juni 2020

De KNSB heeft de opleidingsprijzen voor het nieuwe jaar vastgesteld. Die tarieven gelden vanaf 1 juli 2020. In vergelijking met het vorig seizoen zijn de prijzen vrijwel gelijk gebleven, alleen worden er nu twee tarieven aangehouden. Een overzicht van alle opleidingstarieven voor het seizoen 2020-2021 is hier te downloaden.

KNSB Opleidingen hanteert twee verschillende tarieven: een tarief voor niet-leden en een tarief voor KNSB-leden met een relatienummer die zijn aangesloten bij een vereniging. In de praktijk blijkt dit laatste tarief veruit het meest te worden gehanteerd.

Bij het tarief die de KNSB voor zijn opleidingen rekent, is het volgende inbegrepen: deelname aan de (online) bijeenkomsten, digitaal cursusmateriaal en een eindbeoordeling. Wanneer een cursist niet meteen slaagt, worden extra kosten voor de herkansing in rekening gebracht.

Voor verenigingen, gewesten, baancommissies of andere organisaties is het mogelijk om via speciale opleidingspakketten extra korting te verkrijgen. De KNSB probeert hierin maatwerk te leveren, onder meer betekent dat we speciale groepen opleiden, individuele opleidingstrajecten kunnen aanbieden en bijeenkomsten op locatie organiseren. Vraag naar de mogelijkheden via een e-mail aan [email protected].

Wanneer je start met een opleiding bij de KNSB, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van de KNSB-opleidingen. Klik hier om de Algemene voorwaarden te downloaden.

Meer nieuws

Challenge Cup bijna van start

Ineke Dedden en Gary Hekman winnen ONK

KNSB presenteert boek tijdens eerste Dag van de Natuurijsmeester: 'Ode aan ambacht dat zich blijft vernieuwen.'

Niki Wories: 'Ik wil Niki niet kwijtraken in de rol van disciplinemanager.'

KNSB maakt selectie Shorttrack TeamNL bekend voor World Cup in Dresden

KNSB maakt TeamNL bekend voor Junior World Cup Finale en WKJ langebaan

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?