Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Kalvijn & Irene Schouten trainen voor de SKATE4daagse met Sprint

Gepubliceerd donderdag 5 augustus 2021
Over 26 dagen is het zover, de allereerste SKATE4daagse! Ben jij net als YouTuber Kalvijn en Irene Schouten ook al aan het trainen? Of geniet je nog even van de zomervakantie om daarna mee te doen aan dit gave skate-evenement?
Foto: Hanneke Mennens

Kalvijn heeft dit voorjaar aangekondigd mee te doen aan de SKATE4daagse. Een leuke uitdaging en om begin september helemaal klaar te zijn voor de SKATE4daagse krijgt hij tips & tricks van Irene Schouten. De voorbereidingen zijn gestart in Wervershoof waar de twee een SKATETIJD!-clinic bijwoonden bij de basisschool Sint Werenfridus in Wervershoof.

Meedoen aan de SKATE4daagse is voor Kalvijn naast een leuke sportieve uitdaging ook een mooie manier het skaten te promoten. “Als bewegen en plezier bij elkaar komen ben ik van de partij! Ik vind het fantastisch om jong en oud, samen met Irene, te inspireren om op wielen de wijde wereld in te gaan. Nou maar hopen op een zonnetje”, aldus de 25-jarige YouTuber.

Samen trainen
Gisteren trainden ze weer samen in Noord-Holland en reden ze een ronde van 17 kilometer vanuit Wervershoof met de Sprint app. Irene ging af en toe nog wel iets te hard voor Kalvijn, maar samen kwamen zij na een nuttige training terug op de startplek. Het rondje van Kalvijn & Irene is ook terug te vinden in de Sprint app zodat jij dit rondje ook kunt skeeleren.

Je vindt het rondje als een gecertificeerde route in de app. Deze routes zijn door de KNSB gecertificeerd als leuke en kwalitatief goede skateroutes. Deze vind je door bij de filterfunctie op de routepagina ‘Toon alleen gecertificeerde routes’ aan te zetten. Skate jij binnenkort het rondje van Kalvijn & Irene?

Foto: Hanneke Mennens

SKATE4daagse
De SKATE4daagse wordt gehouden in de week van 30 augustus t/m 5 september. In deze week ga je vier keer op pad om lekker te skaten met Sprint. Je kunt je eigen afstand kiezen en voor een medaille skaten. Er zijn drie pakketten. Bij het gratis pakket krijg je de digitale SKATE4daagse-medaille in de app; voor € 7,95 krijg jij een echte SKATE4daagse-medaille thuis gestuurd en voor € 32,50, ontvang je naast de medaille ook nog het unieke SKATE4daagse T-shirt. Alle informatie over de SKATE4daagse vind je op de eventpagina.

Meedoen kan door het downloaden van de Sprint app. Binnen de app schrijf je je in voor de SKATE4daagse Challlenge. De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store

Meet & Greet met Kalvijn?
Ben je fan van Kalvijn en volg je hem op de voet? Dit is je kans om tijdens de SKATE4daagse een Meet & Greet te winnen. Ga naar de FriesBlond actiepagina en wie weet ontmoet jij Kalvijn!

Meer nieuws

Vacature: Management Assistent

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?