Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Kaartverkoop ISU WK Shorttrack van start

Gepubliceerd zondag 12 februari 2023

Het ISU WK Shorttrack komt weer naar Nederland! In 2017 was het WK Shorttrack in Nederland al een spectaculair succes en ondanks covid-19 werd in 2021 ook een WK verreden, waar het zonder publiek, in Dordrecht. In 2024 mogen de Nederlandse shorttrackers opnieuw in eigen land gaan strijden om de wereldtitel. Ditmaal wel met de steun van het thuispubliek op de tribune! Van 15 t/m 17 maart 2024 zal de wereldtop van het shorttrack zich melden in Rotterdam Ahoy om te strijden voor het hoogste podium.

Het WK Shorttrack is, op de Olympische Spelen na, het grootste shorttrackevenement ter wereld. Niet alleen rijders als Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting en de rest van TeamNL kijken uit naar dit evenement. Ook voor alle internationale rijders is het WK een jaarlijks hoogtepunt.

De Rotterdam Ahoy is het decor voor het ISU WK Shorttrack 2024. Met duizenden fans op de tribunes, wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor zowel de shorttrackers, als ook voor het publiek. Naast de titelstrijd op de verschillende afstanden, is er meer dan alleen sport kijken. Met entertainment en een veelvoud aan fan activiteiten, wordt het WK Shorttrack een onvergetelijk evenement. De tickets zijn hier te bestellen.

De presale is afgelopen donderdag gestart voor alle Schaatsen.nl Schaatsfans, wil je in de toekomst ook als eerst op de hoogte zijn van de kaartverkoop? Schrijf je hier in voor de Schaatsen.nl schaatsfan-mailing.

Meer nieuws

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

KNSB en TIG Sports verlengen samenwerking in Shorttrack tot 2028

Aftrap campagne basiseisen sociale veiligheid

TeamNL langebaanschaatsen voor ISU World Cup 3 en 4 bekend

TeamNL Shorttrack voor ISU World Cup 3 en 4 bekend

Extra marathon op de kalender: Staatsloterij Schaatsmarathon

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?