Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Kaartverkoop Daikin NK Afstanden van start

Gepubliceerd maandag 27 september 2021
Het was lang wachten voor de trouwe schaatsfan, maar de knoop is intussen doorgehakt. Dit seizoen is er eindelijk weer publiek welkom bij de topwedstrijden in Thialf. Maandag is de kaartverkoop voor de Daikin NK Afstanden van start gegaan. Beleef de magie van Thialf en bestel snel je tickets!

De Daikin NK Afstanden vormen het eerste grote meetmoment voor de Nederlandse topschaatsers dit seizoen. Op 29, 30 en 31 oktober verdelen zij de nationale titels én tickets voor de eerste World Cups van het seizoen. In aanloop naar de Olympische Spelen in Beijing wil niemand deze internationale competitie mislopen. 

Gelukkig voor de schaatsfans kunnen zij er dit jaar weer bij zijn. Vorig jaar moesten zij de wedstrijden noodgedwongen thuis vanaf de bank bekijken, nu zijn de coronamaatregelen versoepeld en kan het stadion voor driekwart benut worden. Wel is het tonen van een geldig coronabewijs verplicht. Kaarten zijn te bestellen via schaatsen.nl/tickets.

Kaarten voor de andere toernooien, het Olympisch Kwalificatietoernooi, de ISU EK Afstanden, de ISU World Cup finale en het Daikin NK Allround & Sprint, zijn in afwachting van verandering van de maatregelen nog niet beschikbaar. Houd voor meer nieuws hierover schaatsen.nl in de gaten. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste een seintje krijgt als de tickets in de verkoop gaan. 

Meer nieuws

KNSB start samen met MBO Rijnland in Leiden nieuwe opleiding voor Instructeur-2

''Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?''

Sinterklaas en Pieten op het ijs!

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?