Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Jurre Trouw nieuwe manager sportparticipatie

Gepubliceerd maandag 9 maart 2020

Jurre Trouw volgt Auke Broex op als manager sportparticipatie. Auke Broex is onlangs begonnen als manager juridische zaken en HR bij Team Jumbo/Visma. Sinds oktober 2018 is Jurre in dienst van de KNSB in de rol van doelgroepmanager trainers en vrijwilligers en heeft sinds 1 maart de overstap gemaakt naar zijn nieuwe functie.

“Sportparticipatie is een belangrijk onderdeel binnen de KNSB omdat dit de basis is van zowel de topsport als het leven lang sporten” aldus Jurre. “Als Doelgroepmanager heb ik mij ingezet om de opleidingen die we vanuit de KNSB aanbieden door te ontwikkelen en ik zie mooie resultaten. Zo starten we deze week met de webinars over techniek en training en zijn er afgelopen winter ruim 150 nieuwe ST-1 trainers gekwalificeerd. Daarnaast zijn er ruim 1000 vrijwilligers uitgenodigd om twee grote schaatsevenementen live bij te wonen en workshops te volgen in Thialf. Ik kijk er naar uit om in mijn nieuwe functie de schaats- en inline-skatesport te ondersteunen waarbij trainers, vrijwilligers en opleidingen natuurlijk ook één van de speerpunten is.

Vanuit de KNSB zijn we verheugd dat we in Jurre onze nieuwe manager sportparticipatie hebben gevonden. Jurre is iemand met visie en leiderschap en heeft aangetoond goede verbindende en inspirerende kwaliteiten te hebben.

Meer nieuws

KNSB start samen met MBO Rijnland in Leiden nieuwe opleiding voor Instructeur-2

''Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?''

Sinterklaas en Pieten op het ijs!

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?