Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

#JointheIcedance verplaatst naar volgend seizoen

Gepubliceerd vrijdag 14 januari 2022
In november daagde KNSB de aangesloten kunstrijverenigingen uit om deel te nemen aan #JointheIcedance. Een ijsdans waarin Lindsay van Zundert en haar trainingsgenoten de verenigingen uitdaagden de kür af te maken. Door de kür te filmen en op social media te plaatsen met #JointheIcedance maken zij kans op een clinic voor de vereniging van Javier Fernández López en het uitvoeren van hun dans tijdens de Challenge Cup & NK Kunstrijden.

Vele kunstrijverenigingen zijn enthousiast van start gegaan met de voorbereidingen, maar een groot deel van de verenigingen kon door corona de kür niet oefenen en uitvoeren omdat de binnensport dusdanig beperkt is. Na een inventarisatieronde onder de kunstrijverenigingen heeft de KNSB besloten om #JointheIcedance te verplaatsen naar volgend seizoen. Op deze manier krijgen alle KNSB kunstrijverenigingen de kans om deel te nemen aan #JointheIcedance en het winnen van de clinic van Javier Fernández López. De KNSB informeert de verenigingen volgend seizoen over het vervolg van deze actie en de deadlines.

#JointheIcedance is opgezet om de kunstrijverenigingen te faciliteren met een leuke uitdaging en als opwarmertje voor de Winterspelen, waarop Lindsay van Zundert actief zal zijn. De KNSB komt de komende weken met een aantal andere acties om Lindsay en alle andere olympiërs te supporteren.

Meer nieuws

TeamNL Kunstschaatsen voor WK in Montréal

Een veilig sportklimaat: hoe ga je om met pesten?

Komend weekend ISU WK Shorttrack in Ahoy

‘Je moet ze afremmen, er zit geen luilak tussen’

TeamNL Shorttrack voor WK in Rotterdam bekend

Samenwerking KNSB en Sidijk krijgt structureel vervolg

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?