Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Holland & Barrett verlengt samenwerking met KNSB tot medio 2025

Gepubliceerd vrijdag 23 september 2022

Holland & Barrett gaat nog drie jaar door als sponsor van de KNSB. De winkelketen in natuurlijke gezondheid en verzorging heeft het contract met de schaatsbond, dat deze zomer afliep, verlengd tot medio 2025. Holland & Barrett verbreedt zijn sponsorschap en ondersteunt naast het langebaanschaatsen ook shorttrack en natuurijsactiviteiten.

Het bedrijf stapte vorig seizoen in als sponsor van de KNSB. Tijdens de olympische winter was Holland & Barrett bij het langebaanschaatsen onder meer te zien op de nationale schaatspakken en de boardings bij (inter)nationale wedstrijden. De samenwerking is beide partijen uitstekend bevallen. 

“Met Holland & Barrett kregen we er vorig jaar een belangrijke partner bij. We passen goed bij elkaar, zo is ook gebleken uit de nieuwste marktonderzoeksresultaten”, zegt Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB. “Het is mooi dat een prominente partij als Holland & Barrett, die de consument van natuurlijke en duurzame producten voorziet, zich voor langere tijd aan de KNSB verbindt. Het bewijst dat de schaatssport commercieel aantrekkelijk is en blijft.”

Holland & Barrett is een van oorsprong Britse keten, opgericht in 1870, met 1300 gezondheidswinkels in 16 landen. Verspreid over heel Nederland heeft het bedrijf, dat in 2003 De Tuinen overnam, ruim 200 winkels.

Marc Estourgie, algemeen directeur van Holland & Barrett: “Na een zeer succesvol eerste seizoen, zowel voor de atleten als voor ons sponsorschap, zijn we heel trots om ons partnership met de KNSB te verlengen. Het is een prachtige sport die in al zijn vormen perfect past bij Holland & Barrett en onze producten op het gebied van natuurlijke gezondheid en verzorging. We kijken weer uit naar het seizoen en hopen op mooie resultaten voor de atleten.”

Meer nieuws

Het is bijna zover, het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy

Irene Schouten: Een carrière vol memorabele momenten

Selectie TeamNL voor WK Inzell bekend

Joan Haanappel, stijlvol (kun)strijdster die haar droom zag uitkomen

Oud-kunstschaatsster Joan Haanappel (83) overleden

Vacature: Talentcoach Shorttrack Wadro KNSB Talent Team Noord

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?