Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Eerste auto’s van Mitsubishi Motors uitgereikt aan shorttrackers KNSB

Gepubliceerd donderdag 23 november 2023

De eerste vier topsporters van TeamNL Shorttrack hebben de sleutels van een Mitsubishi in ontvangst genomen. Bij Mitsubishi-dealer Jubbega in Meppel kregen Itzhak de Laat, Sven Roes, Friso Emons en Kay Huisman een ASX, Space Star of een COLT uitgereikt.

De overhandiging van de auto’s maakt deel uit van de sponsorovereenkomst met Mitsubishi Motors, die de komende drie jaar ‘official mobility partner’ is van de KNSB. De samenwerking wordt ook op de auto’s zichtbaar gemaakt met speciale bestickering. Ook andere sporters van TeamNL Shorttrack zullen in auto’s van het befaamde Japanse merk gaan rijden en vanaf december zullen ook verschillende medewerkers van het KNSB Bondsbureau gefaseerd overstappen op een van de modellen van Mitsubishi Motors.

De pay-off ‘Drive your ambition’ van Mitsubishi Motors past goed bij de Nederlandse shorttrackers die de laatste jaren de ene na de andere internationale medaille wisten te winnen. Ondanks al die ereplaatsen op EK’s, WK’s, World Cups en de Olympische Spelen, blijft TeamNL Shorttrack onverminderd ambitieus en nieuwe doelen stellen.

De equipe van bondscoach Niels Kerstholt heeft de Winterspelen van Milaan 2026 vanzelfsprekend rood omcirkeld in de agenda. Maar vooralsnog is de focus vooral gericht op de komende Wereldkampioenschappen, van 15 tot en met 17 maart 2024 in het ‘eigen’ Ahoy, Rotterdam. Ook hier zal Mitsubishi Motors zich presenteren als Mobiliteitspartner van TeamNL Shorttrack.

Op weg naar het WK maar vooral op (de) weg naar en van de dagelijkse trainingen, zijn de comfortabele auto’s van Mitsubishi Motors zeer welkom. Rijders mogen zelf een van de modellen van Mitsubishi Motors kiezen, zoals de Space Star, de ASX, de Eclipse Cross PHEV of de nieuwe COLT die onlangs is gelanceerd.

Mitsubishi Motors zal de komende jaren onder andere zichtbaar zijn bij nationale shorttrackevenementen. Ook zullen er verschillende online activaties van het automerk te zien zijn op Schaatsen.nl en de insta-pagina van TeamNL Shorttrack.

Friso Emons, een van de rijders van TeamNL Shorttrack, is blij met zijn nieuwe Mitsubishi COLT: “Het is een heerlijke auto om in te rijden en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het partnership met Mitsubishi Motors is een hele mooie aanvulling op de faciliteiten van TeamNL Shorttrack om zorgeloos te kunnen sporten.”

Meer nieuws

Selectie TeamNL voor WK Inzell bekend

Joan Haanappel, stijlvol (kun)strijdster die haar droom zag uitkomen

Oud-kunstschaatsster Joan Haanappel (83) overleden

Vacature: Talentcoach Shorttrack Wadro KNSB Talent Team Noord

Wat moet je weten over het Daikin NK Allround en Sprint?

Delftse studenten gaan al 25 jaar Effe Lekker Schaatsen, nu zelfs in Collalbo

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?