Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

De Maandchallenge van augustus is bekend!

Gepubliceerd dinsdag 3 augustus 2021
Als jij in juli mee hebt gedaan met de Maandchallenge, dan heb je gemerkt dat je mee kon doen aan maar liefst vier verschillende challenges. In augustus hebben we weer een challenge voor je klaar staan en je kunt dit keer kans maken op Fila Ghibli Verso skates, die beschikbaar zijn gesteld door Plutosport.nl. Ga jij de uitdaging aan?!

In augustus gaan we op zoek naar een nieuwe Sprinter van de maand en de Maandchallenge luidt als volgt: Skate in de maand augustus minimaal 50 kilometer en maak kans op de Fila Ghibli Verso skates voor volwassenen van Plutosport.nl. 

Ook meedoen?
Om deel te nemen aan de Maandchallenge van augustus moet je de ‘Skate’ ranglijst toevoegen in de Sprint app. Als je dit nog nooit hebt gedaan, dan kun je hiervoor deze animatie bekijken of onderstaande stappen volgen:

Wil je weten wat de tussenstand is? Klik dan in de ranglijst op het filter-icoon links bovenin het scherm. Kies vervolgens voor ‘Huidige maand’ om de afstanden van alle Sprinters in de maand augustus te zien. Als jij in augustus 50 kilometer of meer skeelert, dan maak je kans op de skates. Succes met de uitdaging!

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Doe mee met de Maandchallenge en maak kans! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.

Meer nieuws

TeamNL Kunstschaatsen voor WK in Montréal

Een veilig sportklimaat: hoe ga je om met pesten?

Komend weekend ISU WK Shorttrack in Ahoy

‘Je moet ze afremmen, er zit geen luilak tussen’

TeamNL Shorttrack voor WK in Rotterdam bekend

Samenwerking KNSB en Sidijk krijgt structureel vervolg

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?