Blijf jezelf als trainer doorontwikkelen en doe mee aan inlineskate bijscholingen

Donderdag 14 april 2022
De schaatsen zijn inmiddels ingeruild voor de skates. Het inlineskate-seizoen is begonnen en de eerste wedstrijd ligt al achter ons. Ben je actief als trainer/coach en wil je je verder ontwikkelen? Dan kun je via de KNSB een bijscholing volgen. Op 24 april is er een Train de trainers clinic inline en 22 mei organiseren we een FUNdamentals workshop voor het inlineskaten.

Train de trainers clinic (zondag 24 april)

Deze bijscholing is zowel voor de beginnende - als de gevorderde trainer bedoeld. Bij de clinic komen leuke oefeningen aanbod die je als trainer kunt toepassen bij jouw trainingsgroep, om op een leuke manier de basis- en de gevorderde techniek van het inlineskaten aan te leren. De clinic vindt plaats op zondag 24 april bij ASV in Almere en wordt verzorgd door Rick Schipper. Het begint om 9.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Er zijn drie licentiepunten aan deze bijscholing toegekend.

Interesse om deze clinic te volgen? Meld je hier aan!

FUNdamentals workshop (zondag 22 mei)

In deze module verkrijg je kennis over de fase FUNdamentals uit het KNSB Meerjarenopleidingsplan (MJOP). Aan de hand van dit MJOP wordt dieper ingegaan op de inlineskatetechniek en hoe je dit kunt overbrengen aan jouw sporters. De categorieën 'houding', 'balans en stabiliteit', 'behendigheid', 'afzet rechte eind' en 'de bocht' worden uitgebreid doorgenomen. De module vindt plaats op zondag 22 mei bij ASV in Almere en bestaat uit twee dagdelen:

De workshop wordt verzorgd door Rick Schipper en Hans Boom.

Er zijn zes licentiepunten toegekend als je alleen deze module volgt. Als je de module volgt én de aanvullende opdracht inlevert, krijg je acht licentiepunten.

Wil jij deze module volgen? Schrijf je hier in!