Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Alternatieve Elfstedentocht speciaal voor kinderen!

Gepubliceerd maandag 8 januari 2018

Dé schaatstocht voor kids komt er weer aan! Voor het derde jaar op rij organiseert de KNSB in samenwerking met Flevonice en War Child de Alternatieve Elfstedentocht Kids. De drie kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen is op zondagochtend 21 januari 2018 speciaal gereserveerd voor kinderen. Doe met je vrienden, klasgenoten of hele (schaats)vereniging mee aan de stempeltocht!

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht Kids schaatsen de deelnemers rondes van drie kilometer en verzamelen ze in anderhalf uur zo veel mogelijk stempels op hun stempelkaart. Langs de ijsbaan zijn drie stempelposten te vinden. Na de finish ontvangen de deelnemers een certificaat met daarop hun prestatie.

De tocht is een leuke optie om als vereniging te bezoeken met je jeugdleden. Goed voor de ledenbinding, leuk voor de sfeer en je kunt de ouders van de leden nog meer bij de club betrekken.

Toegang tot de ijsbaan is gratis, inclusief één begeleider per kind. Daarnaast kun je meedoen aan de schaatsactie van War Child om oorlogskinderen te helpen. Laat je sponsoren per rondje en ontvang een leuke goodybag tijdens de Alternatieve Elfstedentocht.

Op zondag 21 januari is het programma als volgt:

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan hier gratis aan!

Als jij je aanmeldt voor de Alternatieve Elfstedentocht Kids kun je ook gratis lid worden van de KPN Junior Schaatsclub. Kijk hier voor welke gave dingen de KPN Junior Schaatsclub organiseert voor kinderen van 6 t/m 12 jaar!

Meer nieuws

Vacature: Management Assistent

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?