Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Als vereniging je eigen skateroutes in de Sprintapp?

Gepubliceerd vrijdag 16 april 2021
Met de Sprint app willen we iedereen in Nederland veilige routes kunnen laten skaten, verenigingen kunnen helpen het routenetwerk in de app in kaart te brengen. En wat extra leuk is, dat je als vereniging een eigen clubranglijst hebt waarmee je bij kan houden welk clublid de meeste skeelerkilometers maakt.

Schaats- en inlineskateverenigingen kunnen in de Sprint app hun eigen clubroutes in kaart brengen en veiliger maken. De routes kunnen door de leden eenvoudig worden opgezocht en verreden. Zo kun je als vereniging een netwerk aan routes creëren. Door als vereniging meldingen aan een route toe te voegen kan een route veiliger gemaakt worden voor leden. Bijvoorbeeld wanneer er een wildrooster in de weg zit of het wegdek slecht is kun je hier leden en inlineskaters uit jullie buurt voor waarschuwen. Het is zelfs mogelijk dat jouw route wordt gecertificeerd.  Wat het extra leuk maakt is dat je in jouw eigen omgeving het skateroutenetwerk in kaart brengt, waardoor iedereen die bij jou in de buurt lekker gaat skaten de routes kan rijden.

Eigen clubranglijst
Verenigingen die lid zijn van de KNSB kunnen een eigen clubranglijst opzetten en in deze ranglijst zijn alleen leden van de vereniging zichtbaar. De leden kunnen elkaars tijden en aantal kilometers inzien en deze met elkaar vergelijken. Zo kun je als vereniging  een competitie starten binnen de club aan de hand van de ranglijst.

Wil je meer weten over het gebruik van Sprint voor jouw vereniging? Klik hier of neem contact op met Martijn Hagens of Ramon Kuipers.

Meer nieuws

Samenwerking KNSB en Sidijk krijgt structureel vervolg

'We komen voor het schaatsen, niet voor een derde helft’

Het is bijna zover, het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy

Irene Schouten: Een carrière vol memorabele momenten

Selectie TeamNL voor WK Inzell bekend

Joan Haanappel, stijlvol (kun)strijdster die haar droom zag uitkomen

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?