Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

10.000 Sprint app gebruikers

Gepubliceerd dinsdag 28 januari 2020

Afgelopen weekend was op sportief gebied een hoogtepunt voor verschillende topschaatsers in Nederland. Ondertussen werd een mijlpaal bereikt voor de Sprint app: inmiddels maken 10.000 (recreatieve) sporters gebruik van de app, waarmee zij hun eigen schaats- of skateprestaties kunnen meten.

De Sprint app werd in 2018 gelanceerd door de KNSB, in samenwerking met sportmarketingbureau Sportunity, met als doel om meer schaatsers nog meer te laten schaatsen. Inmiddels is de app volledig vernieuwd aan de hand van feedback van gebruikers. In 2019 zijn er verschillende ontwikkelingen gedaan om de app verder te verbeteren en meer aan te sluiten op de wensen en behoeften van (potentiële) schaats- en skatebeoefenaren in Nederland. Zo is afgelopen jaar onder meer de skatefunctie toegevoegd, is het nu mogelijk om je prestaties te vergelijken met je clubgenoten middels de ‘clubranglijsten’ en kun je nu filteren in alle ranglijsten op maand, jaar of seizoen.

Clubkampioenschappen
Deze 10.000 gebruikers kunnen niet alleen prestaties meten met de Sprint app, er zijn ook genoeg gave uitdagingen om aan mee te doen! Zo kun je jouw prestaties vergelijken met alle andere Sprinters en verschillende medailles verzamelen. Omdat het schaatsseizoen er alweer bijna opzit, dagen we alle KNSB-leden uit om mee te doen aan de allerlaatste schaatsuitdaging van seizoen 2019/2020 middels de ‘Clubkampioenschappen’.

Meedoen? Voeg dan de clubranglijst van jouw vereniging toe in de Sprint app. Weet jij in februari de meeste kilometers van jouw vereniging te schaatsen? Dan win je een 1-jarige verlenging voor je chip*! Volg de volgende stappen om de clubranglijst van jouw vereniging toe te voegen aan jouw Sprint app:

*De verlenging wordt alleen uitgereikt als er minimaal 20 leden deelnemen aan jouw clubranglijst. Per vereniging is er maximaal één verlening te winnen.

Maandchallenge
Ook voor de Sprinters die geen KNSB-lid zijn hebben we een gave uitdaging! In januari luidt de Maandchallenge als volgt: Schaats in januari de meeste indoor kilometers van alle Sprinters in januari. Word jij de nummer 1? Dan win je een verlenging voor je chip.

In 2020 wordt elke maand weer een nieuwe Maandchallenge gestart. Op de hoogte blijven? Houd de online kanalen van Schaatsen.nl en de Sprint nieuwsbrief in de gaten!

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en verbeter je schaatsprestaties!

 

Meer nieuws

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?