Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Ledenadministratie

Elke vereniging heeft een ledenadministratie waar tegenwoordig steeds meer handige aanvullingen voor beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan boekhoud- of nieuwbriefapplicaties.

In de ledenadministratie worden alle NAW gegevens van een lid geregistreerd. Het bijhouden van een ledenadministratie is een belangrijke taak. Het is goed mogelijk deze taak te verdelen onder een aantal personen, afhankelijk van de grootte van je vereniging en de verschillende benodigde toepassingen.

Tegenwoordig bestaan er een groot aantal softwarepakketten waarin de ledenadministratie op een praktische manier bijgehouden kan worden.
Bedenk eerst goed wat je wel en vooral ook niet wilt. Er kan heel erg veel namelijk.

Koppeling met Mijn KNSB

De KNSB heeft als eerste met softwareleverancier AllUnited een automatische koppeling met Mijn KNSB gerealiseerd. Deze koppeling maakt met een druk op de knop de synchronisatie met Mijn KNSB mogelijk en bespaart de vereniging dubbel werk.

Software voor clubs (o.a. ledenadministratie, nieuwsbrief, financiƫn)

  • Goede voorbeelden
  • Aanmeldmogelijkheid voor trainingen en activiteiten

    Omschrijving Aanmeldmogelijkheid voor trainingen en activiteiten Succes van IJsclub Tilburg Het succes IJsclub Tilburg heeft op een duidelijke en efficiente manier in een webshop de dienstverlening, qua afname van trainigen en actviteiten, op een dusdanige manier ingericht dat leden heel makkelijk en transparant de door hun gewenste onderdelen kunnen afnemen. Het aantal handelingen en het werk voor de betrokken bestuurders/commissies is hiermee bovendien flink beperkt en duidelijk gestructureerd. Bovendien is hiermee ook direct de betaling geautomatiseerd en afgehandeld. Toelichting Een werkgroep heeft in de loop der tijd alle wensen en mogelijkheden vergeleken om inschrijvingen en planningen te digitaliseren. Uiteindelijk is de ultieme vorm door de vereniging zelf verder uitgewerkt omdat deze nog beter aansluit bij de schaatsvereniging. Leden kunnen alle verschillende trainingen en activiteiten met allerlei abonnementsvormen en tarieven centraal en direct afnemen. Het bestuur en de trainers kunnen alle verzamelde info gemakkelijk opvragen om te gebruiken als presentielijst bij trainingen of voor bestuursrapportages. Meer info Voorbeeld op IJsclub Tilburg IJsclub Tilburg via de webmaster [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?