Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Transponders

Tijdsregistratie bij landelijke en regionale Inlineskate- en marathonwedstrijden vindt al jaren plaats met behulp van transponders. Bij de Hollland Cup wedstrijden willen met ingang van het seizoen 2022-2023 de persoonlijke transponder introduceren als extra tijdwaarneming optie. Het doel van deze introductie is om in de toekomst handtijdwaarneming te beperken of zelfs te laten vervallen bij langebaanwedstrijden.

Er wordt gebruik gemaakt van het Mylaps transpondersysteem. Iedere transponder heeft een eigen ID. Deelnemers aan de Holland Cup worden geadviseerd om met een eigen transponder deel te nemen aan deze wedstrijden.

Voor de Holland Cup wedstrijden adviseren we een rode ProChip Flex transponder aan te schaffen via de Mylaps webshop: speedhiveshop.mylaps.com/active-sports.html.

De ProChip flex is een rode transponder die voor een periode van 1, 2 of 5 jaar van MYLAPS wordt geleased en die de eindgebruiker zelf kan beheren via de USB-aansluiting.

Aanschaf en registreren eigen transponder

Je schaft je eigen transponder aan bij Mylaps. Bij de vervolgstappen vind je meer informatie en de directe link naar de aanschaf van de transponder van jouw keuze.

Registratie eigen transponder via MIJN.KNSB.nl

Je eigen transpondernummer vul je in op knsb.nl/details bij het blokje ’transponders’. Je eigen transpondernummer komt vervolgens automatisch mee bij de inschrijving en in het wedstrijdbestand.

Wedstrijdresultaten

Elke Mylaps transponder heeft een eigen ID die je kunt koppelen aan een Mylaps account, waardoor je gratis en onbeperkt toegang krijgt in al je trainingsresultaten zoals je rondetijden via sporthive.com/Practice.

Een ProChip FLEX transponder van Mylaps heb je ook nodig wanneer je je prestaties op het ijs bij wilt houden met de GoSkate-app.

MYLAPS

Transponders zijn verkrijgbaar bij MYLAPS.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?