Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Meedenken over promotie inlineskatesport?

Het landelijk en regionaal promoten van het recreatief skaten voor zowel jeugd als volwassenen, dat is waar de commissie recreatief skaten (in oprichting) zich op focust. De commissie is op zoek naar uitbreiding van het aantal personen. Ben jij iemand die graag wil meedenken en meewerken voor het promoten van de inlinesport? Meld je dan aan voor de commissie recreatief skaten.

De in oprichting zijnde commissie recreatief skaten, momenteel bestaande uit drie leden, geeft gevraagd en ongevraagd advies over beleid en uitvoering m.b.t. het recreatief skaten. Als ook het uitvoeren van projecten, activiteiten en ondersteunende taken zoals bij toertochten, scholenprogramma, inrichting vervolgaanbod etc. Met als doel het promoten van het recreatief skaten. Eén van de huidige projecten is SKATETIJD!. Met SKATETIJD! willen we zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met het inlineskaten d.m.v. een scholenprogramma.

Wil jij ook helpen bij het project SKATETIJD! en/of deelnemen aan de commissie recreatief skaten? Meld je vrijblijvend aan en wij nodigen je uit voor de eerste volgende bijeenkomst. Aanmelden en meer informatie kan opgevraagd worden bij Martijn Hagens via [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?