Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Toelichting online inschrijfopties

KNSB licentiehouders

Sporters die in Mijn KNSB een wedstrijdlicentie hebben aangeschaft, kunnen hier hun lidnummer ingeven. Hun persoonlijke gegevens worden zichtbaar en de sporter kan aanvinken aan welke afstandscombinatie/onderdelen hij wil deelnemen. Dit bevestigd hij door te klikken op de knop ‘inschrijven’. Zijn er wedstrijdkosten (inschrijfgeld) verbonden aan de wedstrijd, dan zal hij doorgeleid worden naar een betaalomgeving en daar online kunnen betalen. De licentiehouder ontvangt per inschrijving een bevestigingsmail met alle wedstrijdinformatie en een afmeldlink.

Nieuwe wedstrijddaglicentie

Een sporter die wil deelnemen op wedstrijddaglicentie volgt de stappen onder ‘nieuwe wedstrijddaglicentie’. De sporter dient zelf zijn persoonlijke gegevens in te vullen en kiest de afstandscombinatie waaraan hij wil deelnemen. Vervolgens komt hij altijd in de online betalingsomgeving van de wedstrijdorganisatie. Na betaling ontvangt de sporter op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van de inschrijving.  Tevens bevat de bevestiging een afmeldlink.

Gratis wedstrijddaglicentie

De gratis wedstrijddaglicentie is voor KNSB leden met een sportlidmaatschap die eens deel willen nemen aan een wedstrijd. Ideaal bij een clubwedstrijd. Alle leden komen via dezelfde link in het inschrijfscherm en kiezen de optie die bij hen past. Vervolgens staan alle deelnemers direct op de deelnemerslijst.

Een verenigingslid die wil deelnemen op gratis daglicentie volgt de stappen onder ‘gratis wedstrijddaglicentie’. Nadat het persoonlijke lidnummer is ingevuld, worden de gegevens van het verenigingslid opgehaald uit de KNSB database. Het lid kiest de afstandscombinatie waaraan hij wil deelnemen. Vervolgens komt hij eventueel in de online betalingsomgeving van de wedstrijdorganisatie, wanneer er wedstrijdkosten betaald dienen te worden. Na afronding ontvangt het verenigingslid op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van de inschrijving. Tevens bevat de bevestiging een afmeldlink.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?