Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Registratiemogelijkheden leden

Er zijn verschillende manieren om jullie leden aan te melden als lid van de KNSB. De actie hiervoor ligt bij jullie: secretaris, ledenadministrateur of penningmeester van de vereniging/stichting.

Leden aanmelden

Alle aangesloten verenigingen hebben toegang tot de KNSB Verenigingsmanager. Met dit gratis verenigingspakket van de KNSB kunnen verenigingen en stichtingen hun basis verenigings- en ledenadministratie beheren, waaronder het aanmelden van nieuwe leden bij de KNSB.

Geautomatiseerd aanmelden

Naast de gratis KNSB verenigingsmanager zijn er nog twee andere mogelijkheden voor verenigingen om leden geautomatiseerd aan te melden bij de KNSB.

Verenigingsmanager Plus

FOYS biedt een compleet verenigings- en ledenadministratiepakket aan om jouw vereniging nog efficiënter en gemakkelijker te organiseren en te professionaliseren. Als vereniging beheer je de ledenadministratie op één locatie. De Verenigingsmanager Plus is beschikbaar vanaf 1 juli 2022. Lees hier meer.

All United software

Verenigingen die gebruik maken van het softwarepakket van AllUnited kunnen eenvoudig ledengegevens blijven uitwisselen met de KNSB. Het grootste voordeel van deze koppeling is dat jij maar op één locatie de ledenadministratie hoeft bij te houden (gebruikers van All United hoeven niet de leden aan- en af te melden via KNSB Verenigingsmanager).

Met andere ledenadministratiepakketten is er momenteel geen koppeling.


Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?