Voorzieningen voor topsporters

Wat de KNSB biedt:

Wil je na(ast) je carrière als topschaatser aan de slag met je maatschappelijke loopbaan? En kun je daarbij een sparringpartner gebruiken? Vanuit de KNSB kan Annette Smit je hier mogelijk bij ondersteunen. Er zijn twee mogelijkheden:

1. Van topsport naar maatschappelijke carrière

Wil je deze overstap maken dan kun je met Annette in een intakegesprek bespreken waar jij precies behoefte aan hebt. Zoals 1-op-1 loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktoriëntatie of een groepscoachingtraject samen met andere (ex)topsporters.

2. Combineren van schaatsen met studie of werk

Deze combinatie is een serieuze uitdaging. Annette begeleidt schaatsers bij onder andere het maken van planningen, afspraken met je opleidingsinstituut en de keuze van een studie of baan.

Annette Smit

In haar jeugd schaatste Annette in de Zuid-Hollandse selectie langebaan en in de kernploeg shorttrack. Na haar HEAO-opleiding heeft ze 25 jaar bij Randstad gewerkt in voornamelijk commercieel leidinggevende rollen. Sinds 2013 begeleidt ze topsporters bij de combinatie topsport en onderwijs en bij een maatschappelijke carrière. Sinds 2020 verleent ze deze diensten voor de KNSB. Sinds 2022 is ze projectleider TeamNL Experts bij NOC*NSF.

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat Annette Smit voor jou als schaatser kan betekenen? Download hier de flyer voor meer informatie of neem contact op met Annette.

[email protected]
+31 6 22214317