Trainer

Ben je gediplomeerd of ongediplomeerd trainer? Dan kun je er voor kiezen om meer kennis en ervaring op te doen door bijscholingen. Deze zijn er voor elk niveau (1 t/m 5) en in elke discipline (langebaanschaatsen, shorttrack, kunstrijden, marathon en inlineskaten).

Wil je een bijscholing volgen?

Bijscholingen in KNSB agenda

Op mijn.knsb.nl/agenda vind je geplande bijscholingen terug, waar je jezelf voor kunt inschrijven. Als de bijscholing vanuit de KNSB wordt georganiseerd, kun je jezelf gelijk aanmelden en betalen via IDeal. Als de bijscholing door een andere organisatie wordt georganiseerd, kun je vanuit het agenda item doorklikken naar de desbetreffende organisatie om je daar aanmelden.


Externe bijscholingen

Het is ook mogelijk om bijscholingen te volgen bij andere instanties. Indien je graag wilt weten hoeveel punten deze bijscholing oplevert, kun je hem vooraf laten accrediteren. Indien je dit niet vooraf hoeft te weten, kun je de bijscholing nadat je deze gevolgd hebt, indienen via Mijn KNSB om licentiepunten te verkrijgen.

Accrediteren

Wil je meer informatie over het accrediteren van bijscholingen of over het registeren van je licentiepunten in ‘Mijn KNSB’. Klik dan hier.

Meer informatie

Graag voorzien we je van meer informatie die voor jou als trainer nuttig kan zijn, zo bieden we gratis webinars aan en zijn er instructie techniek video’s voor de discipline shorttrack, langebaanschaatsen en inlineskaten.


Gratis webinars

Vanuit de KNSB bieden we jaarlijks twee gratis webinars aan voor trainers die aan onderstaande twee voorwaarden voldoen:

  • een actief lidmaatschap bij de KNSB
  • aangemeld met de bondsrol ’trainer’ bij de vereniging

De data van de twee gratis webinars voor 2023-2024 moeten nog gepland worden. Ben jij door jouw vereniging aangemeld als trainer dan word je middels een e-mail geïnformeerd als de webinars gepland staan. Tevens worden de geplande webinars toegevoegd aan de agenda op mijn.knsb.nl/agenda.


Video’s

In onderstaande instructievideo’s krijg je uitleg over de start, de rechte stuk en de bocht van de verschillende disciplines.