Buitenlands diploma

Wil je een buitenlands diploma laten erkennen?

Internationale coachdiploma's

Trainer-coaches hebben de mogelijkheid om op basis van eerder behaalde internationale coachdiploma’s een Nederlandse trainerslicentie aan te vragen. Een Nederlandse trainerslicentie is vereist om tijdens nationale en internationale wedstrijden namens Nederland te mogen coachen.

Buitenlands trainers- of coachdiploma

Ben jij in het bezit van een buitenlands trainers- of coachdiploma en wil je deze laten accrediteren naar een Nederlandse trainerslicentie? Dat werkt als volgt:

  • Stap 1: Mail je aanvraag naar [email protected] waarin je als bijlage meestuurt: kopie diploma, Curriculum Vitae en informatie over het inhoudelijke programma van de gevolgde opleiding
  • Stap 2: Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van ontvangst en tevens de factuur. Deze factuur dient eerst voldaan te worden, voordat de aanvraag in behandeling wordt genomen
  • Stap 3: Binnen 15 werkdagen – en na betaling van de factuur – ontvang je van de KNSB Toetsingscommissie de uitslag van de aanvraag.

Kosten

Het laten accrediteren van een buitenlands trainersdiploma kost € 240,00. Dit wordt middels een factuur in rekening gebracht.

Aanvragen die niet volledig worden ingediend, nemen wij niet in behandeling.