Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Willy van Veen Lid van Verdienste KNSB

Gepubliceerd zondag 9 maart 2014

DEN HAAG – Na afloop van de derde dag van de Challenge Cup op de Haagse Uithof is Willy van Veen door Algemeen Bestuurslid Sippy Tigchelaar in het zonnetje gezet en benoemd tot Lid van Verdienste.

Van Veen, die op 5 juni aanstaande de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, is sinds vele jaren actief in het kunstrijden. Niet alleen in haar functies binnen haar dienstverband, maar vooral ook in haar vrije tijd. Zo is Willy lang werkzaam geweest als trainer bij de HIJH in Den Haag. Tevens is zij een graag gezien internationaal lid van het Technisch panel. Zij heeft vele jaren haar tijd ingezet voor het jureren en haar functie als Internationaal Technical Specialist.

Daarnaast is Van Veen altijd bereid geweest om trainers en rijders in Nederland bij te staan en te ondersteunen. Tevens is zij aanspreekpunt voor ouders en ondersteunde zij de sectie, die nooit vergeefs een beroep op haar deed.

Ook in tijden dat het kunstrijden in Nederland zich in zwaar weer bevond, was het mede dankzij de inzet van Willy van Veen dat het kunstrijden bleef bestaan.

“Als bestuur van de sectie hebbenwe steeds weer ervaren met hoeveel passie en liefde Willy zich inzet voor het kunstrijden in Nederland en dit gaat veel verder dan de grenzen van haar dienstverband binnen de KNSB”, aldus sectievoorzitter Gerard Faber.

“Gelet op bovenstaande zijn wij als Algemeen Bestuur van mening dat Willy het verdient om op passende wijze te worden bedankt voor haar jarenlange inzet, zeker nu zij dit jaar afscheid neemt als werknemer en als ISU Technical Specialist”, benadrukt Sippy Tigchelaar.

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?