Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Tips voor meer inkomsten? Kom naar de Dag van de fondsenwerving voor de sport

Gepubliceerd maandag 1 mei 2017
De lokale sportvereniging kan een prima bestemming zijn voor een schenking of nalatenschap van iemand die de club een warm hart toedraagt. Bovendien kan het voor de club een belangrijke steun in de rug zijn. Op het platform Sportdaargeefjeom.nl, een samenwerking van NOC*NSF, de KNVB en de Eredivisie NV en ondersteund door het ministerie van VWS, wordt veel informatie geboden aan particulieren die een schenking aan de sport overwegen en worden clubs geholpen om de inkomsten uit schenkingen en nalatenschap te vergroten. En om op dat terrein nóg meer inspiratie en advies te bieden, wordt in juni de ‘Dag van de fondsenwerving voor de sport’ georganiseerd.

Op 19 juni op Papendal krijgen verantwoordelijken uit de sport, van topsporters tot bestuurders van een amateurclub en van gemeenteambtenaren tot vrijwilligers, handige tools en informatie en succesvolle praktijkvoorbeelden geboden om meer of extra fondsen te werven voor hun persoonlijke sportdoel.

De financiële koers van de sportvereniging is altijd een belangrijk thema en werving van fondsen kan sportclubs veel brengen, mits je als bestuur weet hoe je zaken op de juiste manier moet aanpakken. Zeker in een tijd dat clubs steeds meer op zichzelf zijn aangewezen bij het sluiten van de begroting, is advies en ondersteuning op dit gebied waardevol.

De dag begint op 19 juni om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Op Sportdaargeefjeom.nl vind je meer informatie over het programma en is de officiële uitnodiging te vinden. Toegang is gratis.

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?