Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Theo Fledderus langer bij KNSB

Gepubliceerd vrijdag 4 maart 2016

Ten behoeve van de continuïteit, de invoering van het Raad van Toezicht model en de aanstelling van een directeur-bestuurder binnen de schaatsbond zal Theo Fledderus langer aanblijven als interim directeur. Fledderus is in oktober vorig jaar bij de schaatsbond op tijdelijke basis in dienst gekomen en zou binnenkort zijn interim periode afsluiten.

De KNSB wil een goede basis creëren om de schaatssport in de volle breedte optimaal te kunnen bedienen en om klaar te zijn voor de toekomst. De invoering van het nieuwe Raad van Toezicht model is hier een onderdeel van. De implementatie van dit model is gepland in de zomer van 2016, gelijktijdig met de ingang van het nieuwe boekjaar. Op dit moment is de procedure om tot een Raad van Toezicht te komen in volle gang.

In het belang van een goede continuïteit en overdracht van werkzaamheden zal de Raad van Toezicht de samenwerking starten met de huidige interim directeur Fledderus en overige directieleden. De selectie van de directeur-bestuurder is de taak van de Raad van Toezicht en wordt opgepakt zodra zij zijn geïnstalleerd.

De huidige KNSB-directie bestaat naast interim directeur Theo Fledderus uit technisch directeur Arie Koops en commercieel directeur Olivier Smit.

Meer nieuws

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?